ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10 –  16 Σεπτεμβρίου).

Κριός

Μεγαλοφυείς ιδέες ή εγωισμός που σπάει και τα μπετά; Όχι, δεν είναι ρητορική η ερώτηση, να μου απαντήσεις Κριέ! Διότι στις 10/9, Δευτέρα όπως όλα τα κακά, ο Ήλιος κι ο Ερμής σχηματίζουν σύνοδο πού; Στην καθημερινότητα, στη ρουτίνα, στην εργασία. Έξοχα; Έξοχα, πόσο δε μάλλον που όλο αυτό τετραγωνίζεται από τον υπερβολικό Δία. Την προβολή σου, λοιπόν, δεν θα πρέπει να την κυνηγήσεις με μεγαλοστομίες, αλλά με πρωτότυπη σκέψη και καινοτόμες ιδέες που θα παρουσιαστούν σε πνεύμα συναδελφικότητας και συνεργασίας. Μη με κοιτάς έτσι! Εάν κάτι τέτοιο σου φαίνεται βουνό, εδώ είναι το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, στις 13/9, να κάνει τις παλαβομ…εεχμ, τις εκκεντρικές, πρωτοποριακές ιδέες σου αρεστές σε όλους. Πώς το έλεγε η Υβόν Σανσόν στην ταινία «Μια ζωή την έχουμε»; «Πάμε να καταπλήξουμε τα πλήθη!»

Ταύρος

Το ότι ο Ήλιος συναντά τον Ερμή στην Παρθένο στις 10/9, από μόνο του «κακό συναπάντημα» δεν το λες. Σε κάνει να φλερτάρεις εύγλωττα και έξυπνα, και να συνειδητοποιείς κάτι που πάντα σε αναζωογονεί: τη χαρά της ίδιας της ζωής. Όταν όμως η ανωτέρω σύνοδος τετραγωνίζεται από το Δία, κινδυνεύεις να πεις και να υποσχεθείς πράγματα (και θάματα!) που διόλου δεν τα εννοείς. Προσοχή λοιπόν, να μην τσαλακώσεις το ερωτικό σου image, διότι το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 13 δημιουργεί ευχάριστες ηλεκτρικές εκκενώσεις μεγάλης ισχύος στον ερωτικό τομέα, που είναι κρίμα να σε βρουν χωρίς ταίρι.

Δίδυμοι

«Λοιπόν, αυτή εδώ η μεσοτοιχία θέλω να φύγει, και στη θέση της θα μπει πολύχρωμο βιτρώ-ή μήπως ένα τραπέζι για πινγκ πονγκ;» Τέτοιες και άλλες θα είναι οι σκέψεις σου, Δίδυμε, με Ήλιο και Ερμή στις 10/9 να συναντώνται σε σύνοδο στον 4ο οίκο σου που συμβολίζει …τα του οίκου σου. Δραματικές αλλαγές, οι οποίες χαλαρά μπορούν να καταλήξουν σε φιάσκο, μιας και, μην ξεχνιόμαστε, ακόμα παίζει το τετράγωνο με το Δία. Ε, όσο να μην πεις, λίγο μπαρόκ, λίγο ροκοκό, Δίας είναι αυτός, θα το πετάξει κάπου σαν πινελιά! Τα καλά όμως, α) κόποις κτώνται και β) τα φέρνει στις 13/9 το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού. Ό,τι κουλαμάρα έκανες τελευταία και τη θεώρησες το ερωτικό σου Βατερλώ, ήρθε η ώρα να αποδειχθεί ότι ήταν η καλύτερη ιδέα ever.

Καρκίνος

Και πάνω που Ερμής και Ήλιος συναντώνται στο ορθολογιστικό ζώδιο της Παρθένου (10/9) κι έχουμε κι εμείς ελπίδα να αφήσετε για μια φορά το συναίσθημα έξω από την επικοινωνία και τις δοσοληψίες σας, τσουπ!η σύνοδος τετραγωνίζεται από το Δία, και γίνεται της υπερβολής το ανάγνωσμα. Προσπάθησε να μην πεις περισσότερα από όσα εννοείς, να μην υποσχεθείς περισσότερα από όσα μπορείς να πραγματοποιήσεις και να μην πιστέψεις ό,τι δεν συνοδεύεται από πράξεις ή χειροπιαστές αποδείξεις. Στις 13 του μήνα, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μιλά για ουρανοκατέβατα χρήματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και την

Keywords
Τυχαία Θέματα