Καρνέζης: «Κερδισμένος ο Παναθηναϊκός από τη μεταγραφή μου»

Αναλυτικά, ο Ελληνας τερματοφύλακας τόνισε: “Είχα μιλήσει με τον πρόεδρο ότι αν έρθει μια καλή πρόταση, θα κοιτάξουμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Ξέρω ότι η ομάδα δεν θα ήταν όπως πριν και θα έκανε κάποια χρόνια να ορθοποδήσει. Έτσι έγινε. Έγινε μια πρόταση από την Μπέτις, αλλά ήταν στενά τα χρονικά περιθώρια και δεν μπορέσαμε να τη δούμε.

Μετά εμφανίστηκε η Ουντινέζε και εμένα με κάλυψε σε όλα. Μακάρι να μπορούσα να φέρω περισσότερα χρήματα στην ομάδα, 1,2,3 εκατομμύρια. Αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε. Λίγο η κατάσταση

στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, λίγο η ποιότητα του πρωταθλήματος δεν βοηθούν να πουληθεί κάτι σε καλή τιμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για τη στάση του. Είναι ευγενέστατος και μου έδειξε ότι ήθελε να με βοηθήσει. Ήρθε η πρόταση, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Βγαίνει κερδισμένη η ομάδα γιατί αποκομίζει 900.000 ευρώ και κερδίζω και εγώ”.

Από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια πέρασαν παίκτες προσωπικότητες από τον Παναθηναϊκό με χαρακτήρα. Όπως ο Σισέ, ο Ζιλμπέρτο, ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης, ο Σαλπιγγίδης. Ήταν τιμή για μένα που προπονήθηκα μαζί τους, γιατί βελτιώθηκα. Όταν παίζεις με συμπαίκτες υψηλού επιπέδου, βελτιώνεσαι και εσύ. Ήταν μοναδικό το συναίσθημα να τους έχεις συμπαίκτες και να τους βιώνεις στην καθημερινότητα τους. Π.χ. να βλέπεις τον Ζιλμπέρτο να σε κυνηγάει κάθε πρωί για χειραψία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα