ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

09:55 9/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Ψάχνουν αφορμή να μας πετάξουν έξω, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου θα γίνει σε βάθος χρόνου. 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε ότι η διαβούλευση είναι μακρά διαδικασία και συμπλήρωσε πως αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα δεν έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής καθώς βρισκόμαστε εκτός στόχων. «Δεν

έχουμε κάνει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, το θέμα της αναδιαπραγμάτευση είναι διαρκώς μπροστά μας, δεν γίνονται μονομερείς υποχωρήσεις και για να μας ακούν στην Ευρώπη πρέπει να είμαστε πειστικοί.

Μάλιστα, εκτίμησε ότι η επιτυχία στην προσπάθεια αναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου θα κριθεί από την επίτευξη συμφωνημένων στόχων, γεγονός που θα δώσει στην Αθήνα τη δυνατότητα να ζητήσει τροποποιήσεις. Οι επιτυχίες αυτές θα επιτρέψουν την Ελλάδα να αντιμετωπίσει κάποιους επικριτές της που «ψάχνουν αφορμή να μας πετάξουν έξω από την ευρωζώνη», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Να σημειωθεί ότι, ο κ. Κεδίκογλου δεν δεσμεύτηκε ότι δεν θα μειωθούν περαιτέρω οι μισθοί και οι συντάξεις, είπε μόνο, ότι η κυβέρνηση θα επιδιώξει να μην γίνει κάτι τέτοιο…

Keywords
Τυχαία Θέματα