ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ

Η Μαριέττα Φαφούτη στήνει ένα live, όπως μόνο εκείνη ξέρει, στις 19 του μήνα στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Ποιος καύσωνας και ποιοι 45 βαθμοί υπό σκιάν να φτουρήσουν όταν μπορείς να βρεθείς στον 7ο όροφο της υπέροχης Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και να ουρλιάξεις «Kookoobadi»; Πότε μπορείς να το πράξεις; Μα την ερχόμενη Πέμπτη, 19 του μήνα, ημέρα που η Μαριέττα Φαφούτη θα προσφέρει αφειδώς «Homemade Joy» -αυτός είναι και ο τίτλος του υπέροχου δεύτερου άλμπουμ της- στην ταράτσα της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Παρέα με την επταμελή μπάντα του, το «κορίτσι που αγαπούσε τη βροχή» αλλά έφερε την άνοιξη στη δισκογραφία με τα τραγούδια της θα σκορπίσει χαμόγελα και ελληνική ποπ που αξίζει να ακούσεις από ένα από τα ψηλότερα σημεία της πόλης (έχει και θέα Ακρόπολη και Λυκαβηττό). Σε πείσμα της γενικής μαυρίλας και κατήφειας των ημερών η Μαριέτα και οι φίλοι της είναι έτοιμοι να παραδώσουν απλά μαθήματα αισιοδοξίας. Η συνταγή είναι απλή: ήλιος, καλοκαίρι, αγαπημένα πρόσωπα και μουσική!

INFO: Στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, στις 19/07 στις 22.00, είσοδος 7 ευρώ (με ποτό).

Keywords
Τυχαία Θέματα