ΚΡΙΣΗ, AIDS ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ

20:05 2/5/2012 - Πηγή: Matrix24

-Απεργίες, στάσεις εργασίας, Facebook πολίτικων, παραμονές εκλογών και 11 γυναίκες θύματα – θύτες, να μας κοιτάνε κατάματα-

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Οι φωτογραφίες των 11 εκδιδόμενων γυναικών, που είναι φορείς του AIDS, ήταν λαβή θλίψης στα σωθικά! Ηλικίες μέχρι τα 25! Μωλωπισμένα πρόσωπα, σημάδια από ξυλοδαρμούς, χεριά με τραυμοπλαστ και εκδορές από τις ενέσεις,

μάτια άλλα χρώματα, με ίδια έκφραση, αδιάφορα, βαριεστημένα, αλλόκοτα. Δυο ξένες και εννέα ελληνίδες. Τόποι καταγωγής, τόποι διαμονής. Κάποιες δηλωμένες άστεγες. Κορμιά στα παγκάκια, αφημένα στο έλεος του ξένου, στη όρεξη του πελάτη, στην καλοσύνη του. Μαλλιά ανακατεμένα, μ άλλα χρώματα, συχνά πολλά χρώματα. Οίκοι ανοχής. Διευθύνσεις.
*Η πρώτη γυναίκα -24 χρόνων; Γυναίκα και παιδί!- πήγε λέει με πάνω από 400 άνδρες χωρίς προφυλακτικό!
*Ένα αγόρι να μιλάει και να λέει πώς αισθάνεται γιατί είχε πάει μαζί της. Αγόρι – παιδί σε διεύρυνση παθών και εκτονώσεις χωρίς προφυλακτικό!
*Ρωσική ρουλέτα. Για μια γενιά αμάθητη, που την αφήσαμε να πιστεύει πως το AIDS, που τώρα νικιέται, περιορίζεται μέσα στα γκέτο των μεταναστών στο κέντρο. Που απλώνονται και απλώνεται μαζί τους. Χωρίς ενημέρωση, χωρίς ελέγχους, χωρίς ανθρωπιά, χωρίς κατανόηση!
*Αντιθέτως τα πρόσωπα και τα κορμιά των γυναικών στήνονται απέναντι στο φακό. Οι φταίχτες! Τα θύματα! Οι θύτες! Οι γυναίκες έρμαια! Κοιτάνε στο βάθος του φακού. Και τρυπώνουν μέσα μας. Εκτός απ τον ιο του αιντς, σκορπάμε και τον ιο της θλίψης.
*Οι πολιτικοί μας πλέον, είναι μοντέρνοι. Εκεί που φύλλιζαν οι νέοι και αμφισβητούσαν, στο διαδίκτυο έχουν βρει άλλο ένα μέσο χειραγώγησης.
*Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστηρίζει ότι η δημοσίευση των στοιχείων είναι νομιμότατη «και ας κόπτονται οι Φαρισαίοι», εξηγώντας ότι «η φωτογραφία εξυπηρετεί την άμεση αναγνώριση, καθώς προφανώς οι πελάτες δεν θυμούνται ονόματα, ούτε οι ιερόδουλες συστήνονται».
*«Επιπλέον» συνεχίζει, «δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην περίπτωση του aids υπάρχει το λεγόμενο παράθυρο των 72 ωρών που εφόσον κάποιος που υποψιάζεται ή φοβάται ότι έχει μολυνθεί, μπορεί να μπει σε ειδική αγωγή και να αποφύγει τη μόλυνση».
Φυσικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη λέει για τις αντιδράσεις για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των γυναικών αυτών πως «είναι υπερβολικές, διότι αγνοούν ότι εδώ υπάρχει σύγκρουση δύο δικαιωμάτων. Από τη μία πλευρά, του δικαιώματος στην προσωπικότητα της ιερόδουλης και από την άλλη πλευρά, του υπέρτερου δικαιώματος στην προστασία της δημόσιας υγείας».
*«Τις φωτο με τις εκδιδόμενες γυναίκες τις εμπεδώσαμε. Κάνα παιδούλα, κάνα έμπορο ναρκωτικών, πότε με το καλό λεβέντες μου;»
*Έτσι έγραψε η Έλενα Ακρίτα στο τουίτερ της.
*Συμφωνώ η Φαρισαία…
ΕΤΙΤΑ, το δυναμικότατο σωματείο των τεχνικών των ΜΜΕ ανέστειλε την 24ωρη απεργία του. Τα δελτία ειδήσεων θα μεταδοθούν κανονικά, λοιπόν!
*Και καλό δε μας έκανε!
*Λοιπόν έχουμε και λέμε: α) 24ωρη απεργία στον Αδέσμευτο Τύπο, β) 48ωαρη απεργία στον ραδιοφωνικό σταθμό
Keywords
Τυχαία Θέματα