«ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα οι εφορίες, καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία, όπως και οι ομοσπονδίες-σύλλογοι του υπουργείου Οικονομικών. «Λουκετο» μπαίνει σε 49 ΔΟΥ.

Όπως είπαν «δεν αντέχουν άλλο», αφού έχουν υποστεί μειώσεις στις αποδοχές τους 50%.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΔΟΥ, οι εφοριακοί «δεν αντέχουν άλλο»: «Τη διάλυση των υπηρεσιών, μέσω της στοχοποίησης, απαξίωσης

και κατασυκοφάντησης του κλάδου, άλλες μειώσεις στους μισθούς, απολύσεις μέσω εφεδρειών κ.λπ., τους άδικους φόρους και τα χαράτσια».

Κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν, μαζί με τους τελωνειακούς έκαναν λόγο για έλλειψη πολιτικής βούλησης σε ό,τι αφορά τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, την ίδια ώρα που όπως είπαν, εφαρμόζονται μέτρα για τη μείωση των μισθών και των συντάξεων.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου. Το ίδιο θα κάνουν οι εργαζόμενοι στα τελωνεία στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Κλείνουν 49 εφορίες

Την ίδια ώρα  αναστολή λειτουργίας σε 49 ΔΟΥ ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Έτσι, από 1η Οκτωβρίου μπαίνει λουκέτο σε 49 εφορίες, μεταξύ των οποίων και 11 στην Αττική.

Οι εφορίες της Αττικής που κλείνουν είναι οι ΙΕ’ , ΚΒ’, ΙΘ΄, ΚΓ΄, Ιλίου, Άνω Λιοσίων, Χολαργού, Αργυρούπολης, ΚΑ’, Κορυδαλλού, και Κορωπίου.

Διαβάστε επίσης:

 ΚΛΕΙΝΟΥΝ 49 ΔΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα