ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Στο μάθημα της Αρμονίας εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Πού και πότε θα διενεργηθούν οι εξετάσεις.

Η εξέταση ξεκινά στις 09:00, ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:30, έχοντας μαζί τους το δελτίο εξεταζόμενου. Ο χρόνος διάρκειας της εξέτασης για την Αρμονία είναι τρεις ώρες.

Το μάθημα εξετάζεται μόνο σε κέντρα της Αθήνας και

της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, στην πρωτεύουσα θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των γεωγραφικών περιφερειών Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Κρήτης, Νήσων Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των γεωγραφικών περιφερειών Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης.

Τα εξεταστικά κέντρα για το μάθημα στην Αθήνα έχουν ως εξής:

1. Στο Ε.Κ. του 8ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου (οδός Μιχαλακοπούλου & Αγ. Τριάδος- Περιστέρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Λ.

2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Πετρούπολης (οδός Ανατ. Ρωμυλίας & Θεσσαλίας – Πετρούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μ μέχρι και Ω.

Τα εξεταστικά κέντρα στη Θεσσαλονίκη είναι τα εξής:

1. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Ικτίνου 5-Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Λ.

2. Στο Ε.Κ. του 1ου ΕΠΑΛ Πολίχνης (οδός Ν. Καρατάσιου 56-Πολίχνη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μ μέχρι και Ω.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων, μέσω της ιστοσελίδας http://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν το password που είναι απαραίτητο για την υποβολή του μηχανογραφικού, από τα λύκειά τους, μέχρι τις 22 Ιουνίου.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Παιδείας, οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα