Με φωνές, απειλές και κοσμητικά επίθετα η δίκη του Άκη

18:58 2/8/2013 - Πηγή: Matrix24

«Δεν αντέχω άλλο. Θα τον σκοτώσω! Εγώ προσπάθησα να τον καλύψω και είμαι φυλακή! Θα σκοτωθώ!», ακούστηκε να λέει η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, σε μία ολιγόλεπτη διακοπή της διαδικασίας από την αίθουσα όπου κρατούνται οι κατηγορούμενοι.

Και από εκεί που σταμάτησε εκείνη συνέχισε ο Ν. Ζήγρας , φωνάζοντας «Πέστα ρε Φρόσω να ξαλαφρώσεις. Πες την αλήθεια, μην ξελασπώσεις αυτό το σκουπίδι..».

Ο Ν. Ζήγρας ανέλαβε μάλιστα να εξηγήσει την «έκρηξη» της λογίστριας λέγοντας: «Την έχει τρελάνει τη γυναίκα. Δεν μιλάει»Η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου δύσκολα κατάφερνε να συγκρατήσει την οργή της και κατά

τη διάρκεια της διαδικασίας. Ακούγοντας μάλιστα τη δικηγόρο Μαρία Ταλλίτα- Τσεκούρα νʼ απολογείται, η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου πήρε το λόγο και απευθύνθηκε προς τους δικαστές, αποφασισμένη να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

«Επειδή έχω θιγεί πολύ με αυτά που ακούγονται εδώ μέσα, ας μας πει ο κ. Τσοχατζόπουλος ποιον έστειλε να φτιάξει τη Nobilis. Μόνο αυτός ξέρει για αυτή την ιστορία», είπε .Στην δική της απολογία η δικηγόρος Μαρία Ταλίτα Τσεκούρα υποστήριξε: «Εχω εμπλακεί σε μία υπόθεση χωρίς να ξέρω κανένα κατηγορούμενο. Όταν διάβασα τα δημοσιεύματα, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν καταστροφικό, η ζωή μου προσωπικά και επαγγελματικά διαλύθηκε».

H δίκη θα συνεχιστεί στις 26 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα