ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΛΩΠΕΚΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

07:20 8/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Όταν η ώρα είναι μία μετά τα μεσάνυχτα, και είσαι ακόμη στην Πλάκα, και γιορτάζεις με αγαπημένους φίλους, τα παρά μία τεσσαράκοντα χρόνια γάμου τους, τί περιμένεις, ω αναγνώστη μου, να σου γράψω επιστρέφοντας σπίτι. Για τον Κασιδιάρη; Αυτό το φασιστοειδές της Χρυσής Αυγής που σήκωσε το χέρι και χτύπησε δύο γυναίκες, βουλευτίνες,  και μάλιστα on air.

Όταν για τρεις και πλέον ώρες συζητάς σοβαρά, με σοβαρούς ανθρώπους και επιστήθιους φίλους,

για το μέλλον της χώρας, για το τί θα συμβεί στις εκλογές, με το ευρώ, στα παιδιά μας, περιμένεις να εκφέρω άποψη για την ναζιστική τσογλανοπαρέα της πλατείας Βάθης και του σταθμού Λαρίσης;

Τι να σου πω για τις χτικιασμένες αδελφές του ελέους;  Υπάρχει ένας, έστω ένας, από εσάς που θα χτυπούσε γυναίκες και μετά, ως θρασίμι, θα εξαφανιζόταν για να μην συλληφθεί; Κανένας, είμαι σίγουρος. Όλοι μας θα αναλαμβάναμε την ευθύνη των πράξεων μας. Όταν φοράς παντελόνια και θέλεις να το παίξεις νταής, δεν κάνεις αυτό που έκανε ο παρηληρηματικός νεανίας του χέρ Μιχαλολιάκου. Δεν κρύβεσαι για να παρέλθει το 48ωρο.

Τι λες ωρέ Καιάδα, και συ, εκ της Μαχαιράς Ξηρομέρου ορμώμενε, Καραϊσκάκη; Θα κρυβόσασταν; Και τότε ρε γιατί τα φοράτε τα παντελόνια; Για να μην κρυώνουν τα πόδια σας; Ντρέπεστε για το μόριο σας; Είναι μικρό; Ελαττωματικό; Γιατί ρε τα φοράτε; Γιατί δεν φοράτε φούστες; Και μας κάνετε και τους καμπόσους, με την δήθεν εκπαίδευση στις ειδικές δυνάμεις και τις πολεμικές τέχνες. Παλληκαράδες στο σκοτάδι είστε. Μαχαιροβγάλτες στη ζούλα. Έτσι ξέρει κι ο μπάρμπας μου ο φακής να παριστάνει τον παλληκαρά.

Ο Κασιδιάρης σας εξέθεσε, σας έκανε ρόμπες, καπιτονέ και ξεσκισμένες. Σας ξεφτίλισε και σας έκανε καταγέλαστους. Ούτε τιμή έχετε ούτε πρέπει εφεξής να σας παίρνει κανείς στα σοβαρά. Ναι, μπορείτε στο σκοτάδι, και καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία, να δείρετε, να μαχαιρώσετε, να σκοτώσετε. Το κάνουν κι άλλοι εκτός από σας. Οι νονοί της νύχτας, οι πληρωμένοι φονιάδες. Σαν αυτούς είστε. Ανθρωποειδή και χιμπατζήδες του εθνικοσοσιαλισμού.

Μην μας παριστάνετε το πολιτικό κόμμα, τη ναζιστική οργάνωση, τους φασίστες, τους εθνικιστές. Ακόμη κι αυτοί έχουν έναν κώδικα τιμής. Εσείς δεν έχετε τίποτε. Τίποτε, τίποτε, τίποτε. Τιποτόφρονες είστε. Μία οργάνωση μπράβων, νονών και σεκιουριτάδων, αρμοδιότητας της ασφάλειας, με την οποίαν προθύμως και ασμένως συνεργάζεστε.

Θα σας παραδεχόμουν, ακόμη και συνομιλητές θα σας έκανα, χερ Μιχαλολιάκο, αν διατάζατε τον Κασιδιάρη να βγει από το λαγούμι που έχει, ο θρασύδειλος, κρυφτεί. Να εμφανιστεί πριν παρέλθει το 48ωρο. Να συλληφθεί, να ανακριθεί και να δικαστεί. Να πει ευθαρσώς την άποψή του, να δικαιολογήσει την πράξη του, να αναλάβει τις ευθύνες του. Ενώπιον του Νόμου και της Τάξης που επαγγέλλεσθε.

Δικαιολογηθείτε, πείτε τη γνώμη σας, αναπτύξτε τις θέσεις σας. Μην κρύβεστε. Εγέρθητι. Η Δημοκρατία είναι ανεκτική, ακόμη και για σας που δεν την αποδέχεστε και την αμφισβητείτε. Αυτό είναι το πλεονέκτημά της έναντι του φαιού Ασμοδαίου που τυφλά υπηρετείτ

Keywords
Τυχαία Θέματα