ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ

Ένας παλιός γνώριμος ξαναχτύπησε χθες, μετά από καιρό η αλήθεια, για να επαναφέρει με τη σειρά του την ιδέα συγκρότησης νέου κόμματος μετά τις εκλογές.

Ενταγμένος πλήρως στο κλίμα που καλλιεργούν από καιρό «εκσυγχρονιστές» του ΠΑΣΟΚ σε ευθεία επικοινωνία με «μεταρρυθμιστές» άλλων κομμάτων, ο πρώην «τσάρος της Οικονομίας» Νίκος Χριστοδουλάκης, υποστήριξε χθες πως «διαμορφώνονται πια οι όροι για να συγκροτηθεί ένας ευρύτερος, ισχυρότερος φορέας και πόλος

με ευρύτερες συμμετοχές». Όπως το σύνολο σχεδόν των ομοϊδεατών του πάντως, κάποιοι εκ των οποίων κορυφαίοι μέχρι πρότινος υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά και εκείνης του Λουκά Παπαδήμου, παρέπεμψε για τις …εξελίξεις στην μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου περίοδο.

Σχολιάζοντας πάντως, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που μοιράζεται τις ίδιες σκέψεις μαζί του, δεν απέκλειε την τοποθέτηση ως επικεφαλής του νέου σχήματος σε βάθος χρόνου του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Φαίνεται πως άσχετα από την προεκλογική περίοδο, οι συζητήσεις δεν σταματούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα