Ο Ατρόμητος έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού

19:57 3/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Μετά από 19 αγωνιστικές αήττητος, ο Ολυμπιακός έχασε με 3-2 στην έδρα του από τον εξαιρετικό Ατρόμητο του Νίκου Αναστασόπουλου.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό με τον Μπρίτο, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους. Αρχικά με τον Τζεμπούρ στο 9ο λεπτό και στη συνέχεια με τον Αμπντούν, ο οποίος μπορεί να αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Μασάντο (απέκρουσε ο Ράντμαν),

αλλά στο ριμπάουντ ευστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος απάντησε όπως και στο πρώτο. Με γρήγορο γκολ. Και τι γκολ! Ενα θαυμάσιο σουτ του Καραγκούνη στο 48′ και 2-2. Η ισοφάριση βραχυκύκλωσε τον Ολυμπιακό, πόσο μάλλον το 3-2 με το εξίσου θαυμάσιο σουτ του Δημούτσου στο 80ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Πάλεψε, αλλά δεν απείλησε και ο Ατρόμητος χωρίς να αισθανθεί ιδιαίτερη πίεση κράτησε έως τέλους το μεγάλο διπλό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Μέγιερι, Ντιακιτέ, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης (78′ Μοδέστο), Γκρέκο (61′ Ιμπαγάσα), Μασάντο, Αμπντούν, Τζιμπούρ, Μήτρογλου (71′ Πάντελιτς).

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Επστάιν, Δημούτσος, Γκαρσία, Καραγκούνης (77′ Φάμπιο), Μπρίτο, Ουντότζι (68′ Καλλέργης), Καραμάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα