Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΞΗΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Έκκληση προς τα κόμματα και στους υποψηφίους των εκλογών της 17ης Ιουνίου να σεβαστούν την πόλη και να μην ρυπαίνουν απηύθυνε ο Γ. Καμίνης, ενώ το τελευταίο διάστημα 75μελή ομάδα δημοτικών υπαλλήλων ξηλώνει συνεχώς τις παράνομες αφίσες.

«Κατεβάζουμε και θα συνεχίσουμε να κατεβάζουμε, τις παράνομα αναρτημένες ή κολλημένες αφίσες πολιτικών κομμάτων. Όλων ανεξαιρέτως. Η Αθήνα δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση. Πρέπει να γίνει αυτό κατανοητό σε όλες τις κατευθύνσεις.

Οι χώροι και οι τρόποι προβολής των κομμάτων, καθορίστηκαν με ακρίβεια από τη διαπαραταξιακή επιτροπή». Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Γ. Καμίνης απεύθυνε έκκληση στα πολιτικά κόμματα, να συμβάλουν όλοι με τον τρόπο μας, ώστε να μην καταρρακωθεί άλλο η εικόνα της Αθήνας. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε τις τελευταίες δέκα μέρες, 4 συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας, σε κάθε 8ωρη βάρδια, καθαρίζουν τις κολώνες και άλλα σημεία από παράνομα αναρτημένες αφίσες.

Καθημερινά 75 εργαζόμενοι στην καθαριότητα, απασχολούνται με την αφαίρεση αφισών. Υπολογίζεται ότι, έως σήμερα, έχουν αφαιρεθεί από τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, περίπου 10.000 αφίσες και την προσπάθεια αυτή

Keywords
Τυχαία Θέματα