Όλα τα άστρα στους Ιχθείς

Κριός

This is Sparta. Όχι, δεν ήρθες διακοπές στη μαγευτική Λακωνία, απλά καλείσαι να κρατήσεις Θερμοπύλες στις σχέσεις σου, με όλα κόντρα. Κοινώς, (σχεδόν) ό,τι πλανήτης υπάρχει είναι σε κόντρα με τους υπόλοιπους κι όλοι μαζί επιτίθενται στη Γη. Ναι, η πολυαστρία αυτή στους Ιχθείς δε θα αφήσει κανέναν Κριό εκτός μάχης. Τι μπορείς να κάνεις; Μα φυσικά να ξεκινήσεις από την αρχή! Με πανσέληνο στην Παρθένο είναι ώρα να φορέσεις τη μπέρτα του σούπερ ήρωα: την ανθρωπότητα μπορεί να μην τη σώσεις (δε θέλουνε κι όλοι να σωθούνε, βρε αδερφέ!), αλλά για μία σχέση

που σε καίει και σε τσουρουφλίζει έχεις πολλές πιθανότητες!

Ταύρος

Δεν είναι έτσι η αγάπη/λάθος σου τα ‘χουν μάθει…» Χμ. Η αστρολόγος σου δεν είναι σίγουρη ότι πρόκειται για λάθος, Ταύρε. Η ζωδιακή σου μαμά Αφροδίτη στους Ιχθείς θέλει αγάπη, γαλουχία και ασφάλεια. Όμως, η αγάπη δεν είναι πάντα ασφαλής. Δεν είναι πάντα απάνεμη ούτε χωρίς πόνο, σοκ και απώλεια. Αυτό έρχεται να διδάξει την Αφροδίτη κι εσένα φυσικά, η πανσέληνος απέναντί της. Καμιά φορά, η αγάπη πρέπει να πολεμήσει, να ρισκάρει, να σοκάρει, να τολμήσει, να χάσει, να πεθάνει και να ξαναγεννηθεί. Και η πανσέληνος αυτή έρχεται επίσης να πάρει την επικοινωνία σου και να την κάνει μία έντονη, ερωτική και σοβαρή υπόθεση.

Δίδυμοι

Εδώ είναι ξεκάθαρο πως οι πλανήτες απλά πασχίζουν να μπουν σε σχηματισμό ώστε να γράψουν με κεφαλαία στον ουρανό «Σοβαρέψου ρε Δίδυμε». ΟK, συμφωνώ, το «ρε» δεν είναι ευγενικό – αλλά ούτε και οι όψεις των ημερών είναι. Η πολυαστρία στους Ιχθείς και στον 10ο σου ηλιακό οίκο απαιτεί σοβαρότητα, βάθος και υπευθυνότητα. Η δε «πυρηνική» πανσέληνος στην Παρθένο που ανοίγει την εβδομάδα σου έρχεται να σου αποδείξει στην πράξη πως ό,τι μένει στην επιφάνεια, ανώδυνο και επιδερμικό, του μέλλεται να καταστραφεί επώδυνα. Επίσης: Μπήκε στο φιλικό σου κύκλο νέο αίμα, που κάνει το δικό σου το αίμα να βράζει; Τέλεια!

Καρκίνος

Η ανάγκη για προστατευτική αγάπη που θα γιατρέψει όλες σου τις πληγές γίνεται ζήτημα ζωής και θανάτου. Τι συμβαίνει όμως όταν, με την πολυαστρία στους Ιχθείς και την πανσέληνο στην Παρθένο, το περίφημο καβούκι σου γίνεται γυάλινο; Τόσο εσύ όσο κι ο τρόπος που αγαπάς κι έχεις ανάγκη να αγαπιέσαι εκτίθεται στις δυνάμεις του σύμπαντος – και το να τολμήσει, να πονέσει και ίσως να χάσει είναι ο μόνος τρόπος που έχει η Αφροδίτη να επιβιώσει. Θυμήσου: Όταν όλα στις σχέσεις γύρω σου αλλάζουν, η μόνη σου σταθερά είναι οι Αξίες σου. Αυτό έρχεται να σου θυμίσει η πανσέληνος… – καθώς και το ότι οφείλεις να πολεμάς γι΄αυτές.

Λέων

Ναι, είναι μεγάλη κατάντια για ένα Λιοντάρι να μη στρώνει ούτε η ενυδατική στο δέρμα από τη σύγχυση. Τα άστρα όμως, έτσι είναι, δε σέβονται Λέοντες και βασιλείς, τους κάνουν ένα με τους κοινούς θνητούς. Έτσι και σένα, το συγκεκριμένο διάστημα η πολυαστρία στους Ιχθείς αλλά και η πανσέληνος στην Παρθένο σε φέρνει αντιμέτωπο με την ενηλικίωσή σου, την εικόνα σου στον καθρέφτη, τις σχέσεις που δεν, όσους πέρασαν και δεν κατάλαβαν. Ζόρικα πράγματα, δηλαδή. Παραμένεις όμως ο βασιλιάς του ζωδιακού. Κι όποιος έχει αντίρρηση, ο Κρόνος ανάδρομος στον 4ο οίκο σου μπορεί να του πει δυο λογάκια. Για την ακρίβεια, μπορεί να τους εξηγήσει το όνειρο!

Παρθένος

Όταν οι πλανήτες στους Ιχθείς πολώνονται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, Φιλία και Έρωτας μπερδεύονται άσχημα, και δε θα έπρεπε. Μήπως κάποιος/α σε ταλαιπωρεί, βαφτίζοντας «φιλία» μία αρρωστημένη κατάσταση, ενώ εσύ έχεις ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά σου; Μήπως έχεις εξελιχθεί στον/ην εξομολόγο/νταντά/παρηγορητή/ «καληνυχτάκια» της υπόθεσης, ελπίζοντας πάντα σε κάτι παραπάνω που ποτέ δεν έρχεται; Κι αν ναι, μήπως ήρθε η ώρα να αστράψεις και να βροντήξεις; Η πανσέληνος στα χωράφια σου είναι λαμπρός σύμμαχος για κάτι τέτοια – vinceremos!

Zυγός

Πριν βγεις στα μπαλκόνια σου σαν την Εκάβη στην Επίδαυρο, να σου πούμε πως στον καταιγισμό αυτών των ημερών και ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, είναι τα δικά της δώρα που μπορείς να αντιπαρατάξεις: Η διπλωματία, η ευγένεια, η γλυκύτητα και κυρίως, η ομορφιά. Ειδικά αυτή η τελευταία, είναι ανίκητη. Η πανσέληνος στην Παρθένο και η πολυαστρία των ημερών στους Ιχθείς σε κάνει την ψυχή της παρέας. Κι όπως είσαι στο επίκεντρο, ε, όλο και κάποιο/α νέο/α θαυμαστή/τρια θα κονομήσεις πάλι Ζυγέ. Έλα που δε σ΄αρέσει!

Σκορπιός

Παραδοσιακά, τα αστρολογικά σύμβολα του Σκορπιού είναι τρία, και δε θέλω βρώμικες σκέψεις. Είναι ο σκορπιός, φυσικά, το μικρό δηλητηριώδες πλάσμα που αυτοκτονεί με το ίδιο του το κεντρί. Είναι το φίδι, σύμβολο σοφίας και ίασης σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς. Και είναι και ο αετός, που απελευθερωμένος από τις γήινες συμβατότητες και τα δικά του πάθη, πετά ψηλά, στον ήλιο. Η πολυαστρία στον 5ο σου οίκο είναι εδώ. Και σε ρωτά ποιο από τα τρία σύμβολα θα επιλέξεις να ενσαρκώσεις. Κάτι μου λέει ότι είμαστε προ μίας ακόμα θεαματικής μεταμορφώσεως. Ξέρεις ότι το μυαλό σου έχει τη δύναμη να μετατρέψει το γκρίζο τοπίο της σχέσης σου σε βροχή από Περσείδες, έτσι; Όχι; Η πανσέληνος στην Παρθένο άλλα μας λέει!

Τοξότης

Καημένο μου παιδί, κι όσο δεν είσαι εσύ για τέτοια. Ωστόσο, η πολυαστρία των ημερών στους Ιχθείς αλλά και η «δύσκολη» πανσέληνος στην Παρθένο μιλά για ανεκπλήρωτους έρωτες, ξαφνικούς ή/και απαγορευμένους έρωτες, «φίλε έλα απόψε που πονάω» έρωτες, το σεξ σαν παιχνίδι εξουσίας και τα κοινά χρήματα και κτήματα με τον/την Άλλο/η στην κορυφή της τούρτας σε ρόλο κερασακίου. Το ξέρω ότι θέλετε να πάρω την πρόβλεψή σας και να πά να τη δώσω στο Σκορπιό που του πάει καλύτερα. Τι να σας πω, ότι δεν έχετε δίκιο; Η πανσέληνος πάντως, εκτός άλλων, σου φωνάζει να φύγεις μακριά από όλο αυτό χθες, κι εμείς θα συμφωνήσουμε. Πάρε το έτερο ήμισυ και τρέχα! Αν δεν έχεις, μη σε νοιάζει, τρέχα και πάλι. Θα βρεις εκεί που θα πας!

Αιγόκερως

Τα βάθη του Έρωτα, ή η Ατσαλάκωτη Εικόνα σου; Μη νομίζεις πως θα σε υπολογίσει ιδιαίτερα η πανσέληνος με την οποία ξεκινά η εβδομάδα, από ευγένεια ρωτάει. Και θα είναι η τελευταία της ευγένεια – μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και σχεδόν ό,τι άλλο μας βρίσκεται από πλανήτες για να κάνουμε τη δουλειά μας να είναι στα Ψάρια, η δράση είναι η μόνη οδός. Διαφορετικά έρχεται η αποδόμηση, λέξη που σαν παιδί του Κρόνου την τρέμεις πιο πολύ κι από τις casual Fridays στο γραφείο.

Υδροχόος

Ναι, ανήκεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, τρομάρα σου Υδροχόε. Συντελείται όμως τέτοιος χαμός στα Μεταβλητά (Ψάρια και Παρθένο), που απαιτεί να κολυμπήσεις κόντρα στο ρεύμα. Σολωμός βέβαια δεν είσαι, αλλά η λέξη και μόνο «κόντρα» σε εξιτάρει. Γενικώς, από το αστρολογικό πλαίσιο των ημερών το μόνο που λείπει είναι ο Γιώργος Νταλάρας σε φιλική συμμετοχή. Θα μετατρέψεις την εβδομάδα σε εκατόμβη σχέσεων με πρώτο και καλύτερο θύμα τον εαυτό σου, ή θα αποδείξεις ότι κολυμπάς κόντρα στο ρεύμα καλύτερα από τους σολωμούς; Μεταξύ μας, να σε δω να πέφτεις στον ανταγωνισμό με το ψαρικό, και τι στον κόσμο.

Ιχθείς

«Ξύπνησαν οι σκλάβοι, Αντωνάκη!» φώναζε η Μάρω Κοντού στην ελληνική ταινία «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα». Αυτό ακριβώς ισχύει με σένα, Ψάρι παιδί μου. Σύσσωμος ο γαλαξίας είναι εδώ για να βάλει τέλος στην ανοχή σου σε όποιον/α σε χειραγωγούσε με όπλο είτε το σεξ, είτε την ανελέητη κριτική που σε έκανε να νιώθεις ότι είσαι αδιάβαστος/η μπροστά στο λυκειάρχη σου. Άρης και Κρόνος, δε, λένε πως έχεις βρεθεί τόσες φορές στο ρόλο του θύματος, που η επόμενη είναι και η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Εμείς είμαστε μαζί σου, το ξέρεις άλλωστε! Οπότε, go, Fish, go! Όσο για την πανσέληνο, είναι εδώ για να σου πει ότι το να μαζεύεις όποιο πυροβολημένο βρίσκεται στο δρόμο σου δεν είναι έρωτας, είναι φιλανθρωπία αν θέλουμε να είμαστε καλοί, και χαζομάρα αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς!

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

Keywords
αστρα, σοκ, συγκεκριμένο, ευγένεια, δραση, ζωδια σημερα, σταυροι, εξιτάρει, συμμετοχή, αποδειξεις, αρης, fish, αθηνα, ελλαδα, μετάφραση, facebook, κινηση στους δρομους, βιβλια, διακοπες ρευματος, δεη διακοπες ρευματος, www.facebook.com, τελος του κοσμου, μιλα, πλανητες, παρελαση, μετάφραση, αφροδιτη, δουλεια, δωρα, κοντρα, νταλαρας, ομορφια, πλαισιο, φιλια, ψαρια, ωρα, αγαπη, αετος, αιμα, απλα, απωλεια, βρισκεται, βροχη, γαλαξιας, γινεται, γνησιο, γονεις, δερμα, διαστημα, δυναμη, υπαρχει, ελισαβετ, εβδομαδα, εξιτάρει, επικοινωνια, επρεπε, ερχεται, ζωδιο, ζωης, ιδιο, ηρθες, ημισυ, υποθεση, ισχυει, θερμοπυλες, θυμησου, εικονα, οικο, κεντρι, κρονος, λαθος, λακωνια, λειπει, λιονταρι, μαζι σου, μακρια, μαμα, μικρο, μπορεις, μυαλο, παντα, οδος, παιδι, πιο πολυ, ψυχη, ρευμα, ρολο, ρωτα, σιγουρη, συγκεκριμένο, συμβολα, συμμετοχή, σκεψεις, σκορπιος, σοκ, σολωμος, σουπερ, τρια, φυσικα, φορα, ασφαλεια, ερωτες, ευγένεια, fish, γλωσσες, ιδιαιτερα, κτηματα, μπροστα, νιωθεις, οψεις, παιχνιδι, πληγες, ψαρι, της παρεας
Τυχαία Θέματα