ΩΡΑ …ΚΟΥΠΑΣ ΣΤΟ ΣΕΦ

08:10 2/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Το matrix24.gr καταγράφει τα δεδομένα του πέμπτου μεγάλου τελικού της Α1 μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (19:00, ΣΕΦ).

H ώρα της αλήθειας έφτασε για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τους πράσινους στον 5ο και τελευταίο τελικό της Α1 στο ΣΕΦ

με τον νικητή να αναδεικνύεται πρωταθλητής!

Η αλήθεια είναι ότι η παραφιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το ματς με κύριο άξονα τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αποπροσανατόλισε το κοινό από το κυρίως θέμα που είναι φυσικά το μπάσκετ. Σε κάθε περίπτωση ο εκ των μετόχων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε το θερμόμετρο και θα το ανεβάσει ακόμη περισσότερο αν τελικά κατέβει στο ΣΕΦ.

Ως προς το αγωνιστικό μέρος φυσικά δεν άλλαξαν πολλά από την Τετάρτη όταν και οι δύο ομάδες διασταύρωσαν ξανά τα ξίφη τους. Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να γίνει και πάλι ο κυρίαρχος των αιθέρων παίρνοντας τις μάχες των ριμπάουντ οι οποίες θα του εξασφαλίσουν τρέξιμο και εύκολα καλάθια.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θέλει να κοντρολάρει το ρυθμό, να χτυπήσει κάθε αδυναμία που θα εμφανίσει ο αντίπαλός του στην άμυνα και να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να τρέξει. Η φρεσκάδα βέβαια είναι πάντα ένα ζητούμενο για μία ομάδα με πολλούς παίκτες άνω των 30 ετών.

Ο συγκεκριμένος πέμπτος τελικός είναι ο έβδομος μεταξύ των δύο αιωνίων αντιπάλων. Από τους προηγούμενους έξι τους πέντε τους πήρε η γηπεδούχος ομάδα. Μόνο μία φορά επικράτησε ο φιλοξενούμενος και αυτός ήταν ο Παναθηναϊκός το 1999 στο ΣΕΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα