Παναθηναϊκός… made in Greece

07:40 5/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Το μπάτζετ του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν είναι τέτοιο που δεν χωρούν ανοίγματα και μεταγραφικές υπερβάσεις. Γι’ αυτό το λόγο η ομάδα του τριφυλλιού επικεντρώνει το ενδιαφέρον της σε περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών με ταλέντο και… συμφέρουσες τιμές.

Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού παραμένει ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος έχει ρήτρα 150.000 ευρώ και οι «πράσινοι» επιθυμούν να τον εντάξουν

στο δυναμικό τους. Ο επιθετικός του Αρη, όμως, έχει προτεραιότητα το εξωτερικό και ψάχνει την πρόταση εκείνη για να κάνει το μεγάλο βήμα. Αν δεν βρει, τότε ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στόχος είναι και ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος ήταν η αποκάλυψη της φετινής σεζόν και από αυτούς που ξεχώρισαν από την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον νεαρό εξτρέμ, σε καμία όμως περίπτωση δεν θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση των «κιτρινόμαυρων» και να αρπάξει τον ποδοσφαιριστή. Οταν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ΑΕΚ, τότε θα δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Το ίδιο ισχύει και για τον Παύλο Μητρόπουλο. Ο μέσος της ΑΕΚ ήταν στόχος του Παναθηναϊκού και πέρυσι το καλοκαίρι και εξακολουθεί να αρέσει, αφού θεωρείται ένα ανερχόμενο ταλέντο. Το θέμα, όμως, είναι σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η Ενωση την επόμενη σεζόν κι αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θελήσει να την ακολουθήσει εκεί.

Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση του Χρήστου Αραβίδη του Πανιωνίου με τον οποίο έχει γίνει μία πρώτη επαφή και ο παίκτης δείχνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα