ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΜΕ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχουν αύριο Τετάρτη 18 του μήνα κάθε καλή πρόθεση να γεμίσουν ασφυκτικά το Θέατρο Λυκαβηττού.

Εκείνος, αγαπημένο πάλαι ποτέ μέλος των Πυξ Λαξ, δραστήριος τραγουδοποιός, με φανατικό και πιστό κοινό. Εκείνη ερμηνεύτρια της νέας γενιάς που κατάφερε να ξεχωρίσει από το ντεμπούτο κιόλας άλμπουμ της, προσγειωμένη και δυναμική. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συναντιούνται φέτος

το καλοκαίρι, γίνονται συνοδοιπόροι για μια περιοδεία που, από όπου έχει περάσει μέχρι στιγμής, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Στις 18 του μήνα θα τους απολαύσουμε στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Μελωδίες από τα άλμπουμ των Πυξ Λαξ που άφησαν εποχή («Στίλβη», «Ο Μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες», «Omnia»), αλλά και από τα πιο πρόσφατα «Είπα στους φίλους μου…» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και το «Προσοχή στο κενό» του Φίλιππου Πλιάτσικα, αποτελούν το βασικό κορμό του προγράμματος που οι δύο καλλιτέχνες αποφάσισαν να μοιραστούν αυτό το καλοκαίρι. Στο σημείωμα που συνοδεύει την ανακοίνωση της περιοδείας ο Φίλιππος Πλιάτσικας σημειώνει: «Είναι εξαιρετικά πολύτιμο για μένα που την επαναπροσέγγιση αυτών των φορτισμένων συναισθηματικά άλμπουμ τη μοιράζομαι με την Ελεωνόρα, που είναι φίλη μου αγαπημένη και έρχεται σ’ αυτό το ταξίδι να καταθέσει τη βελούδινη φωνή της, αλλά πολύ περισσότερο την ξεκάθαρη ψυχή της…Καλή ακρόαση λοιπόν και θα τα πούμε στις συναυλίες…».

INFO: Στο Θέατρο Λυκαβηττού, στις 18/07 στις 21.00, εισιτήρια 15 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα