Ποια Σάλκε; Η ΑΕΚ

Ο θρίαμβος επί της Μονπελιέ και οι βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στους «16» του Champions League είναι αυτά που απασχολούν τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κρούει τον κώδωνα κινδύνου ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τη νίκη επί των πρωταθλητών Γαλλίας,

ενώ δηλώνει αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Σάλκε, ωστόσο τούτη τη στιγμή προέχει η ΑΕΚ και ο Ζαρντίμ ξέρει ότι η ομάδα του δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού καλείται να δώσει το πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα και καλείται να παρουσιάσει μία ομάδα που θα πάρει το διπλό κόντρα στην ΑΕΚ ώστε να παραμείνει πρώτος και με διαφορά από του διώκτες του. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ γνωρίζει ότι η Ενωση θέλει το τρίποντο της νίκης για να μείνει ζωντανή στην υπόθεση-παραμονή, ωστόσο πιστεύει στις δυνατότητες των «ερυθρολεύκων» και είναι σίγουρος πως αν οι παίκτες του παίξουν όπως πρέπει τότε η νίκη δεν είναι μακριά.

Το κακό για τον Πορτογάλο είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Κώστας Μανωλάς δεν έχει θλάση, αλλά κάκωση, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν θα προλάβει να παίξει την Κυριακή. Δύσκολη είναι και η συμμετοχή του Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος δίνει μάχη με το χρόνο για να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ υπάρχει και ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του στην αποστολή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή

Σχετικά με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, είναι διαθέσιμος και έγκειται στον Ζαρντίμ αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα