ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!

19:05 4/9/2012 - Πηγή: Matrix24

«Το περίεργο συμβάν του σκύλου τη νύχτα» σε απευθείας μετάδοση από το National Theatre στις 6 Σεπτεμβρίου.

Η πολυβραβευμένη νουβέλα του Mark Haddon «Το περίεργο συμβάν του σκύλου τη νύχτα» με πωλήσεις δύο εκατομμυρίων αντιτύπων σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή. Και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών δίνει την ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να την απολαύσει σε απευθείας μετάδοση σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας την Πέμπτη 06/09.

Ο δεκαπεντάχρονος Christopher στέκεται δίπλα στον νεκρό σκύλο της κυρίας

Shears, τον Welllington. Είναι χτυπημένος από μια τσουγκράνα του κήπου, η ώρα είναι επτά λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ο Christopher είναι γεμάτος υποψίες. Για να λύσει το μυστήριο του νεκρού σκύλου καταγράφει λεπτομερώς τα γεγονότα στο τετράδιό του. Είναι ένας νεαρός ασυνήθιστης ευφυίας, με μαθηματική σκέψη, αλλά χωρίς εμπειρία από την καθημερινή ζωή. Δεν αναζητά ποτέ περιπέτειες και είναι επιφυλακτικός με τους ξένους. Όμως αυτή η δουλειά ντέτεκτιβ που αποφάσισε να φέρει εις πέρας, παρά την απαγόρευση του πατέρα του, τον οδηγεί σε ένα τρομακτικό ταξίδι που φέρνει τον κόσμο του πάνω-κάτω.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενταγμένο στο δίκτυο αιθουσών του National Theatre Live και σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο ρίχνει μια νοητή γέφυρα μεταξύ του αθηναϊκού κοινού και της βρετανικής θεατρικής παραγωγής που συμβαίνει τώρα.

INFO: Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 21.00, εισιτήρια 14 & 7 (φοιτητικό) ευρώ, προπώληση στο www.megaron.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα