ΠΡΩΤΟ ΚΡΑΣ-ΤΕΣΤ ΤΟΥ «BIG MAC» ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

07:40 4/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Την πρώτη του δικαστική μάχη από τότε που εκδόθηκε από τα Σκόπια στην Ελλάδα ετοιμάζεται να δώσει ο πρώην μεγαλοπαράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου Μάκης Ψωμιάδης.

Το πρωί της Τετάρτης θα προσαχθεί από τις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου κρατείται, και θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

Εκεί έχει προσδιοριστεί ύστερα από δύο αναβολές, λόγω της… απουσίας του Μάκη Ψωμιάδη στα Σκόπια, η υπόθεση της υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ την περίοδο που ο γνωστός Big Mac βρισκόταν στα μέσα και τα έξω της ομάδας.

Για την ίδια υπόθεση έχουν παραπεμφθεί σε δίκη και άλλα στενά συγγενικά του πρόσωπα. Το αποτέλεσμα της δίκης αυτής  εκτιμάται ότι είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για την τύχη του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος αρνείται ότι έχει διαπράξει την αξιόποινη πράξη της υπεξαίρεσης των τεσσάρων και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που του αποδίδεται.

Σε περίπτωση που ο κατηγορούμενος δεν καταφέρει να πείσει τους δικαστές ότι είναι αθώος μία ενδεχόμενη καταδίκη του, μπορεί να του στερήσει για πολύ την προσωπική του ελευθερία. Αν πάλι, ο βασικός πρωταγωνιστής της ιστορίας καταφέρει να πείσει ότι δεν είναι ένοχος του κακουργήματος που εμφανίζεται να έχει διαπράξει και φύγει από το δικαστήριο με μία αθωωτική απόφαση, αυτό το χαρτί μπορεί να  του φανεί χρήσιμο και για τον άλλο μεγάλο ανοιχτό λογαριασμό που έχει με την ελληνική δικαιοσύνη.

Και αυτός δεν είναι άλλος από την εμπλοκή του στη μεγάλη υπόθεση για τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες για τους οποίους η ανακριτική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τον εφέτη- ειδικό ανακριτή Γιώργο Καλόφωνο.

Ο δικαστικός λειτουργός, όπως λένε οι πληροφορίες, δεν αργεί η ώρα που θα καλέσει τον Μάκη Ψωμιάδη σε συμπληρωματική απολογία ,όπως  έχει ήδη κάνει και με άλλους βασικούς κατηγορούμενους που παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι, δηλαδή τον Αχιλλέα Μπέο και τον Γιώργο Τσακογιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα