ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ, ΣΕ ΝΕΑ ΓΙΑΦΚΑ

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι έρευνες, με τους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής να ελπίζουν ότι μετά το … καπέλο θα «μιλήσει» και το δεύτερο κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στο διαμέρισμα του 29χρονου Τάσου Θεοφίλου, στη Λαμία.

Οι αστυνομικοί πλέον αναζητούν το κρησφύγετο που ο νεαρός και τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», κρύβουν τον οπλισμό τους, αλλά και τη λεία από τη ληστεία στην τράπεζα της Πάρου, κατά τη διάρκεια

της οποίας δολοφόνησαν τον 53χρονο ταξιτζή.

Σημαντικό ρόλο στην έρευνα των αστυνομικών θα παίξουν τα κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του Θεοφίλου κατά τη σύλληψη του, αφού πιστεύεται πως τουλάχιστον δύο από τα επτά ανοίγουν την πόρτα τη γιάφκα.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ από την ανάλυση των ευρημάτων στη γκαρσονιέρα της Λαμίας. Αργά το βράδυ της Δευτέρας εστάλησαν στην Αθήνα ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο, τα οποία βρέθηκαν στο διαμέρισμα, καθώς και ένα πολυμηχάνημα που είναι συγχρόνως εκτυπωτής και σκάνερ. Επίσης, βρέθηκε και εστάλη στην Αθήνα ένα μηχάνημα πλαστικοποίησης, κουτιά με διαφάνειες πλαστικοποίησης και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Για σήμερα, Τετάρτη έχει οριστεί και η δίκη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο όπου ο 29χρονος αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής. Ο Θεοφίλου πήρε επίσης προθεσμία για σήμερα, Τετάρτη, για να απολογηθεί και ενώπιον του 10ου τακτικού ανακριτή για το φονικό της Πάρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα