ΣΑΛΠΑΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ «ΝΕΛ»

Κανονικά εκτελούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια των άγονων γραμμών της ΝΕΛ (Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου) έπειτα και από τη διαβεβαίωση από το υπουργείο Ανάπτυξης ότι έως αύριο θα έχει καταβληθεί μέρος των χρημάτων που της οφείλονται σε μισθώματα.

Χθες η ΝΕΛ με επιστολή της προς το αρμόδιο υπουργείο προειδοποιούσε ότι θα σταματούσε τα δρομολόγια πλοίων που εξυπηρετούν

τις άγονες  γραμμές, προτάσσοντας σαν  επιχείρημα ότι το έλλειμμα στην ρευστότητα της δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι το υπουργείο της οφείλει 8,8 εκατ. ευρώ από μισθώματα εκτελεσθέντων δρομολογίων στα άγονα νησιά.

Σήμερα το υπουργείο Ανάπτυξης διαβεβαίωσε  ότι έως αύριο θα έχει καταβληθεί μέρος των χρημάτων καθώς επίσης και ότι θα υπάρξει προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οποιεσδήποτε γραφειοκρατικές διαδικασίες και να εκταμιευθεί το υπόλοιπο του οφειλόμενου ποσού.

Έτσι έπειτα και από αυτή την εξέλιξη η ΝΕΛ τονίζει στην ανακοίνωση της ότι  τα δρομολόγια όλων των άγονων γραμμών θα συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά και ελπίζει πως, με το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΝΕΙ ΠΛΟΙΑ Η «ΝΕΛ» ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα