Σε απομόνωση ο Ριζάι

Ο βαρυποινίτης θεωρείται πολύ πιθανό ότι το συντομότερο δυνατό θα μεταχθεί σε άλλη φυλακή,ενώ συμπατριώτες του-σύμφωνα με πληροφορίες- την ώρα της επιχείρησης διαβίβαζαν αρμοδίως μηνύματα να τελειώσει αναίμακτα η διαπραγμάτευση γιατί σε διαφορετική περίπτωση ήταν άγνωστο το τι θα επακολουθούσε.

Ο επίλογος της ιστορίας του Μαλανδρίνου ,όπως εκτιμούσαν πηγές του υπουργείου, θα είχε άμεσες επιπτώσεις και σε άλλες φυλακές . Εξάλλου, το περιστατικό με τον Ριζάι είναι το τελευταίο μίας αλυσίδας γεγονότων σε διάφορες φυλακές της χώρας που κρατούν σε κόκκινο συναγερμό τις υπηρεσίες

του Υπουργείου Δικαιοσύνης, που μέχρι τώρα έχει καταφέρει να λύσει όλους τους γόρδιους δεσμούς αναίμακτα και με επιτυχία. Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν τί συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των φυλακών, εκτιμούν ότι μπορεί να υπάρξουν και άλλα απρόβλεπτα γεγονότα γι΄αυτό το λόγο οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και οι διοικητικές υπηρεσίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης είναι-θα λέγαμε – σε θέση μάχης .

Το μεγάλο αγκάθι εξάλλου, δεν είναι άλλο παρά ο υπερπληθυσμός των φυλακών και το γεγονός ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των φυλακισμένων που συνεχώς αυξάνονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα