Σίφουνας στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Και η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος τομέας ήταν αυτός που τους χάρισε και τη μεγάλη διαφορά διότι οι Τούρκοι έπεφταν συνεχώς πάνω σε τοίχο και δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τα μεγάλα επιθετικά όπλα τους (Φάρμαρ και Βούγιασιτς).

Στην άλλη πλευρά του παρκέ ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κώστας Παπανικολάου βομβάρδισε το τουρκικό καλάθι από τη γραμμή του τριπόντου, ο Βασίλης

Σπανούλης δημιουργούσε και σκόραρε εξίσου καλά, ακόμα και ο Στράτος Περπέρογλου βοήθησε αποφασιστικά αν και έπαιξε λίγο.

Μ’ αυτά τα δεδομένα, διαμορφώθηκαν συνθήκες ακόμα και ανατροπή της διαφοράς του πρώτου αγώνα (-26). Ο Ολυμπιακός έφτασε τουλάχιστον τρεις φορές στο +24 και άγγιξε κάτι που πριν από το ματς έμοιαζε με θαύμα αλλά δεν κατόρθωσε να φτάσει μέχρι και το τέλος της διαδρομής. Και το +22 πάντως χορταστικό και πειστικό ήταν.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 35-26, 59-42, 75-53

Ολυμπιακός: Χάινς 6, Λο 10, Άντιτς 5(1), Σπανούλης 14(1), Περπέρογλου 9(1), Σλούκας 4, Μαυροειδής, Πάουελ 2, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 17(4), Μάντζαρης.

Εφές: Φάρμαρ 6, Βούγιασιτς 8(1), Μπατούκ, Ερντέν 8, Τουντσερί, Σιπ, Γκονλούμ 6, Σαβάνοβιτς 5, Γκόρντον 15(1), Κούτσο 2, Γκιουλέρ 2, Μπάρατς 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα