Σκοτώθηκε 18χρονος που δεν είχε εισιτήριο

Το απίστευτο περιστατικό που είχε τραγική κατάληξη διαδραματίστηκε λίγο πριν τις 22:00. Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ με αριθμό 7039 που εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζάππειο – Άγιος Ιερόθεος» από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη και δεν ακύρωσε εισιτήριο.

Στην επόμενη στάση εισήλθε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής, ο οποίος και ζήτησε τα εισιτήρια. Ο νεαρός είπε ότι δεν είχε εισιτήριο, ενώ δεν διέθετε τα χρήματα για το πρόστιμο, ή ταυτότητα για να κοπεί η κλήση. Ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν

μαζί στο τέρμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ το τρόλεϊ ήταν εν κινήσει ο νεαρός πάτησε το κόκκινο μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και πήδηξε έξω από το όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Εκεί διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασής του και αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, ωστόσο ο 18χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα διαπληκτίστηκε τόσο με τον ελεγκτή, όσο και με τον οδηγό.

Και οι δύο συνελήφθησαν και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου έως ότου διαλευκανθούν οι συνθήκες θανάτου του 18χρονου. Η αστυνομία αναζητά επιβάτες του τρόλεϊ και από τις καταθέσεις τους ελπίζει να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Στο βίντεο σοκαρισμένοι επιβάτες επιτίθενται στον ελεγκτή λίγο μετά τη βουτιά στο έδαφος του νεαρού, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος από το eurospy.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα