Στη Νέα Μανωλάδα ο Δένδιας

Τον υπουργό θα συνοδεύουν ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Νίκος Παπαγιαννόπουλος, ο γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Γιάννης Δικόπουλος και οι διευθυντές της Οικονομικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

Επίσης στην περιοχή μεταβαίνει και κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας.

Την κατά προτεραιότητα διερεύνηση της επίθεσης κατά αλλοδαπών εργατών στη Μανωλάδα και την απόδοση ευθυνών ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ.Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ασύλληπτοι οι τρεις επιστάτες

Ασύλληπτοι

παραμένουν οι τρεις επιστάτες, ηλικίας 39, 27 και 21 ετών, οι οποίο αναζητώνται από την αστυνομία για τους πυροβολισμούς και τους τραυματισμούς των αλλοδαπών.

Χθες, ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματιών κατά του 38χρονου αγρότη που κατηγορείται ότι έδωσε καταφύγιο σε δυο επιστάτες μετά το αιματηρό επεισόδιο ενώ ο ιδιοκτήτης του κτήματος παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο Πύργου.

O 57χρονος επιχειρηματίας, καλλιεργητής φράουλας, που συνελήφθη στην Λάππα Αχαΐας βαρύνεται με τις κατηγορίες ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Keywords
Τυχαία Θέματα