«Συνταγματικό τόξο» -και- στο θέμα των αποζημιώσεων

08:01 2/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Επιμένει λοιπόν στην πρότασή του για άμεση συγκρότηση ομάδας εργασίας με τη συμμετοχή του υπουργείου Εξωτερικών, του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, της Τράπεζας της Ελλάδας και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, καθώς και ειδικών (νομικών, οικονομολόγων και ιστορικών που έχουν ασχοληθεί με το ζήτημα), προκειμένου να επικαιροποιηθεί η τεκμηρίωση εκ μέρους της χώρας,

θυμίζοντας έτσι εμμέσως και τις σχετικές οχλήσεις της γερμανικής πλευράς που στην πλειοψηφία τους υποστηρίζει ότι έγιναν από κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Ζητά ακόμα την συγκρότηση άμεσα ειδικής διακομματικής επιτροπής, εξαιρώντας ασφαλώς την Χρυσή Αυγή και τεκμηριωμένη τοποθέτηση της χώρας σε διμερές πολιτικό επίπεδο, τονίζοντας πως δεν πρόκειται περί αντισταθμίσματος των υποχρεώσεων της Ελλάδας από το πρόγραμμα προσαρμογής.

Κοινώς, αξιοποιεί και αυτό το θέμα, σε μία ευρύτερη προσπάθειά του να συγκροτηθεί –έστω για ένα επιμέρους ζήτημα- «εθνικό μέτωπο» και …συνταγματικό τόξο. Και σε αυτό θα επιμείνει, δεδομένου ότι θεωρεί απολύτως αναγκαία την έμμεση έστω …αποβολή της Χρυσής Αυγής από το πολιτικό γίγνεσθαι.

Keywords
Τυχαία Θέματα