ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡ «ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ», ΚΑΤΑ ΣΚΑΪ

Στον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ απευθύνεται, με ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, καλώντας τον να μην «κόψει» την εκπομπή «Συντέλεια», εξαιτίας της κακόγουστης φάρσας σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη.

Παράλληλα, ο Τατσόπουλος δεν παραλείπει να αφήσει και σοβαρές αιχμές για τον τηλεοπτικό σταθμό του κ. Αλαφούζου.

«Η “Συντέλεια” είναι

μια από τις ελάχιστες “ανάσες” που έχουν απομείνει στην ελληνική τηλεόραση -και αυτό σας το λέει κάποιος που η εκπομπή τον έχει κακομεταχειριστεί (εάν και, εδώ που τα λέμε, δεν γνωρίζω και κανέναν που να τον έχει καλομεταχειριστεί).

Ανατρεπτική, αναρχική ενίοτε -δεν κουράζεται να στηλιτεύει τη γελοιότητα που αποπνέει η πολιτική μας σοβαροφάνεια. Ομολογώ πως την παρακολουθώ συστηματικά με ιδιαίτερη απόλαυση και θα μου ήταν εξαιρετικά δυσάρεστο αν, η όντως απαράδεκτη χοντράδα που έκαναν στην Κανέλλη, σταθεί αφορμή για να βάλουν νερό στο αντισυμβατικό κρασί τους.

Από σιδερωμένους κυριλέδες τιγκάραμε, κύριε Αλαφούζε -το ίδιο και από ιεροκήρυκες πολιτικής ορθότητας. Μην κόψεις το σωληνάκι από τη μοναδική εκπομπή που καθιστά ακόμη το κανάλι σου συμπαθητικό», γράφει ο Τατσόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα