Τη λένε, το κορίτσι του Πούτιν…

10:54 7/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Φημολογείται ότι η Αλίνα Καμπάγιεβα διατηρεί παράνομο δεσμό με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας από το 2006 και έχει μαζί του ένα κοριτσάκι λίγων μηνών και ένα αγοράκι περίπου 3 ετών, τον Ντιμίτρι.

Η πρώην κορυφαία αθλήτρια που εξελέγη στη δούμα με το κόμμα «Ενωμένη Ρωσία», δεν έχει φυσικά παραδεχθεί τίποτα, φήμες όμως θέλουν τον Πούτιν να την έχει «στεγάσει» μαζί με τα δύο παιδιά στην προεδρική έπαυλη, στο θέρετρο Σότσι, στη Μαύρη Θάλασσα.

Ένα προαναγγελθέν διαζύγιο

Η δε 55χρονη σύζυγος του Πούτιν, Λουντμίλα (έχει δύο κόρες με τον Πρόεδρο) αποφεύγει …τεχνηέντως τις

δημόσιες εμφανίσεις. Ο Πούτιν είναι (για την ακρίβεια ήταν) παντρεμένος με τη Λουντμίλα (πρώην αεροσυνοδό της Aeroflot) από το 1983 – τη χρονιά που γεννήθηκε η Αλίνα. Πάντως η «βόμβα» έπεσε χθες το απόγευμα όταν Ο πρόεδρος της Ρωσίας και η σύζυγός του ανακοίνωσαν σε συνέντευξη που παραχώρησαν στη ρωσική τηλεόραση, ότι χωρίζουν, αφού «ο γάμος τους έχει τελειώσει».

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

Αναλυτές υποστηρίζουν ότι δεν θα έβλαπτε πολιτικά τον Βλαντιμίρ Πούτιν να παντρευτεί την Αλίνα Καμπάγιεβα, η οποία ως μισή μουσουλμάνα (από Τάταρο πατέρα) θα τον έκανε αγαπητό και στον μουσουλμανικό πληθυσμό της Ρωσίας, ο οποίος δεν είναι και αμελητέος… Για κάποιους άλλους μια τέτοια κίνηση θα ήταν η αρχή της πολιτικής του αυτοκτονίας…

Η σέξι Αλίνα πάει παντού

Η Καμπάγιεβα έχει κάνει σέξι φωτογραφήσεις για το περιοδικό MAXIM, το FHM και τη ρωσική Vogue, όπου δήλωσε ότι ο τρίχρονος Ντιμίτρι δεν είναι για γιος, αλλά… ανιψιός της.

Keywords
Τυχαία Θέματα