ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Πριν καλά καλά συνέλθεις από τη δεύτερη πανσέληνο του Αυγούστου, πρωτομηνιά με είσοδο του Ερμή στην Παρθένο… Κι όποιος αντέξει! Αναλυτικά, οι αστρολογικές προβλέψεις από 27/8 έως 2/9.
Κριός

31/8: Αυτό το δεύτερο φεγγάρι του Αυγούστου, Κριέ, είναι παράξενο, απόκοσμο και ακαταλαβίστικο. Αφ’ ενός συντελείται στα Ψάρια, γεγονός από μόνο του δύσπεπτο. Η πανσέληνος που φέρει το φινάλε του καλοκαιριού είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και το Χείρωνα, φωτίζοντας ένα «αρχαίο» ψυχικό σου Τραύμα, καθώς και το ψέμα και την αυταπάτη με το οποίο το μασκαρεύεις και προσπαθείς να κρυφτείς. Το εν λόγω

«τρίο μπελκάντο» (πανσέληνος, Ποσειδώνας, Χείρωνας), όμως, τριγωνίζεται από το στρατηγό Άρη – όχι παιδί μου το Βελουχιώτη, τον Άρη στο Σκορπιό. Ο ψύχραιμος, ετοιμοπόλεμος και αποτελεσματικός αυτός Άρης από τον 8ο οίκο σου δείχνει σαν πυξίδα το δρόμο της δράσης: Το σεξ ως πλήρης συγχώνευση και όχι ως άθλημα/κατόρθωμα/ολυμπιακό μετάλλιο. Ναι, όπου «δράση» μπορείς άνετα να προσθέσεις και «ίαση».

1/9: Η είσοδος του Ερμή στο δεύτερο από τα δύο ζώδια της κυριαρχίας του, στην Παρθένο, μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου αρκετά πιο κινητική, γεμάτη πληροφορία, ανθρώπους και επιτακτική ανάγκη για επεξεργασία πληροφοριών και περαιτέρω σκέψη. Προσέχεις λιγάκι θέματα θυρεοειδούς αν συντρέχει λόγος. Βάζεις και μία τάξη στο τι τρως, πώς τρως και κάθε πότε τρως, κι όλα θα πάνε πρίμα!

2/9: Η σημερινή σύνοδος Σελήνης – Ουρανού κορώνα στο κεφάλι σου, στο ζωδιάκι σου δηλαδή, μπορεί να σε κάνει αφ’ ενός κυκλοθυμικό, αφ’ ετέρου λίγο εύφλεκτο, εννοώντας α) το ζωνάρι σου λυμένο για καυγά και β) κυριολεκτώντας. Όχι, δεν είναι καλή ημέρα για να αλλάξεις εκείνη τη λάμπα του χολ που κάηκε λίγο πριν την Πρωτομαγιά. Τόσους μήνες είσαι στο μαύρο σκοτάδι, κάτσε άλλη μια μέρα!

Ταύρος

31/8: Η αυλαία στο καλοκαίρι σου είναι μία πανσέληνος που μπροστά της το «Inception» ωχριά. Το τελευταίο φεγγάρι του Αυγούστου, λοιπόν, συντελείται στους Ιχθείς, τομέας που μιλά για τους φίλους, τις φιλικές σου σχέσεις και τις ομάδες στις οποίες ανήκεις. «Αγκαλιά» με Ποσειδώνα και Χείρωνα σε μία θεαματικότατη σύνοδο, είναι δεδομένο πως μιλάμε για ένα Τραύμα (άτιμε Κένταυρε, έχεις χαντακώσει πολύ κόσμο…). Παρουσία Ποσειδώνα – και άρα special effects τύφλα να ‘χει ο Spielberg- μιλάμε για ένα «ωραιοποιημένο» τραύμα. Να είναι ροζ γυαλιά που φοράς ως προς το τι, πραγματικά, αξίζουν οι φίλοι σου και πόσο  φίλοι είναι; Να είναι μία σχέση που ακροβατεί μεταξύ φιλίας και έρωτα, και τη λες «φιλία» για να μην τη χάσεις εντελώς; Δεν πά να  ισχύει ό,τι θέλει με τη διπλή σύνοδο της Πανσελήνου στα Ψάρια! Απέναντί σου, στον 7ο οίκο σου του Σημαντικού Άλλου, ο πανίσχυρος Σκορπίσιος Άρης μιλά για τη δύναμη του σωματικού έρωτα και την ψυχική υγεία που προκύπτει από τη διεκδίκησή του…και όταν μιλά ο Άρης από το Σκορπιό, ως κι οι κουφοί ακούνε!

1/9: Πρωτομηνιά με είσοδο του Ερμή στην Παρθένο! Στις συνήθεις μεθόδους αποπλάνησης (το κρασί παλιό, το τυρί μουχλιασμένο κλπ) ήρθε η ώρα να προσθέσεις την πρωτότυπη

Keywords
Τυχαία Θέματα