ΤΡΙΓΩΝΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…

09:45 6/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Αστρολογικές  προβλέψεις για την εβδομάδα από 6 έως 12 Αυγούστου, με το βλέμμα στραμμένο στο τρίγωνο Αφροδίτης, Ποσειδώνα και Ερμή.


Κριός

Save the date!: Η 8/8 είναι η μέρα που όλοι περιμέναμε, και ο Ερμής έρχεται στα ίσια του στον τομέα του έρωτα, του φλερτ και του παιχνιδιού. Σε απλά Αθηναϊκά καφενείου, το αντικείμενο του πόθου σου κι εσύ (ξανα)μιλάτε την ίδια γλώσσα. Ποια γλώσσα; Χμ, με την Αφροδίτη να εισέρχεται την ίδια ημερομηνία στον αγαπησιάρη και τρυφερό Καρκίνο, η επικοινωνία διευκολύνεται μεν, αλλά

ενδέχεται να είναι λίγο πιο «γούτσου γούτσου» απ’ όσο αντέχει ο μέσος Κριός.

«Ρωξάνη προσγειώσουυυυ…!!» Με τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 10 του μήνα, δύσκολο. Με ταυτόχρονο χιαστί με τον Ερμή της επικοινωνίας και της πληροφόρησης; Αχαχά. Επιλογές; Οι εξής δύο: α) Live your myth in Greece (Norway, the Bahamas, ποιοι είμαστε εμείς να σας πούμε πού θα πάτε…) ξέροντας πως έχει ημερομηνία λήξης με τα πρώτα κρύα ή β) βγάλτε τον ρομαντισμό και την ανεδαφικότητα της όψης σε τέχνη και διασκέδαση, χωρίς να την προσωποποιήσετε γιατί μετά θα κλαίμε. Ναι, εμείς – όλοι οι άλλοι εκτός από σας, για την ακρίβεια. Ως συνήθως.

Ταύρος

Save the date!: Ελπίζουμε να σε προλαβαίνουμε ένα βήμα πριν εκείνο τον αγιασμό που σκεφτόσουν να κάνεις, Ταύρε – ή μήπως ήταν ευχέλαιο; Τέλος πάντων, δε χρειάζεται να τραβολογιέσαι σε παπάδες και εξορκιστές μες τον καύσωνα, αφού στις 8/8 ο πιο διάσημος ανάδρομος της Αστρολογίας, ο Ερμής, αποφασίζει να ισιώσει, και να ισιώσει και σένα. Με την Αφροδίτη, δε, την ίδια μέρα να μπαίνει στον Καρκίνο, το σπίτι σου κι η επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους από Κορέα ξαναγίνεται σπίτι, κι η επικοινωνία σας ξαναβρίσκει τη χαμένη πινελιά αγάπης και νοιαξίματος που θέλεις.

«Ρωξάνη προσγειώσουυυυ…!!» Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 10/8 και η ταυτόχρονη χιαστί όψη με τον Ερμή, δεν είναι κάτι το επώδυνο αυτό καθ’εαυτό. Με δεδομένο όμως το ότι λειτουργεί κάπως σαν LSD σε τομείς όπως τα οικονομικά σου, οι αξίες σου, η οικογένειά σου και το φιλικό σου περιβάλλον, το επώδυνο είναι το «μετά». SOS: πριν υπογράψεις ο,τιδήποτε οικονομικό/επαγγελματικό, βεβαιώσου πως εσύ κι ο/η άλλος/η διαβάζετε, καταλαβαίνετε και υπογράφετε τα ίδια, και ΒΕΒΑΙΩΣ παρουσία μαρτύρων.

Δίδυμοι

Save the date!: Η 8/8 είναι η μέρα που το alien που μας τρομάζει καιρό τώρα φεύγει, και στη θέση του ξαναέχουμε το Διδύμι που όλοι ξέρουμε κι αγαπάμε (ναι, εντάξει, η Σκορπιός πρώην σου δεν σε αγαπά καθόλου αλλά να το ξεπερνούσες αυτό σιγά σιγά). Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη παρατάει το ζώδιό σου και ως αποτέλεσμα σε ξαναβλέπει το σπίτι σου. Η είσοδός της στον Καρκίνο φέρνει καλύτερες ημέρες για τα οικονομικά σου, αλλά είπαμε: Αθηνά-ξεΑθηνά, αν δεν κουνήσεις κι εσύ το χεράκι σου δε γίνεται τίποτα.

«Ρωξάνη προσγειώσουυυυ…!!» Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εσύ το φοβάσαι, και πολύ καλά κάνεις. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε ταυτόχρονη χιαστί όψη, τα μηνύματα που λαμβάνεις είναι αρκετά νεφελώδη και ασαφή ώστε να αποδ

Keywords
Τυχαία Θέματα