Τζέραρντ: Είμαι ανυπόμονος για τον Ολυμπιακό

17:05 1/8/2013 - Πηγή: Matrix24

«Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα και την οικογένεια μου που με ακολουθεί από παιδί σε όλα τα βήματα της καριέρας μου. Ανυπομονούν για την ημέρα και αυτό με κάνει υπερήφανο που κάνω τόσο κόσμο ευτυχισμένο. Οι κόρες μου θα έρθουν στα αποδυτήρια και στο γήπεδο για λίγη ώρα. Έχουν αγοράσει καινούργια φορέματα και θα είναι πολύ όμορφες. Όσο μεγαλώνεις και αντιλαμβάνεσαι ότι η καριέρα σου φθάνει στο τέλος τόσο εκτιμάς στιγμές σαν κι’ αυτές”, τόνισε αρχικά ο αρχηγός της Λίβερπουλ και πρόσθεσε:

«Αγώνες όπως αυτός απέναντι στον Ολυμπιακό

πραγματοποιούνται όλο και πιο αραιά καθώς οι παίκτες δεν μένουν πλέον για πολλά χρόνια στις ομάδες. Είχα ευκαιρίες να φύγω και αυτή η ήμερα ίσως να μην ερχόταν αλλά κοιτώντας πίσω στην καριέρα μου είμαι ικανοποιημένος με τις αποφάσεις που πήρα.Η σχέση μου με τους οπαδούς γίνεται όλο και πιο δυνατή. Θα είναι μία ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα».

Οσον αφορά στον αγώνα του 2005 με τον Ολυμπιακό και το θαυμάσιο γκολ που είχε βάλει, ο Στίβεν Τζέραρντ είπε: «Ακόμα και σήμερα τα συναισθήματα μου είναι πολύ δυνατά γιʼ αυτό το παιχνίδι. Όταν κοιτάζω πίσω στην καριέρα μου ο αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ένας από τους πιο σημαντικούς. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και είχαμε να ανέβουμε ένα βουνό. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δυνατός και νόμιζα ότι το όνειρο είχε τελειώσει. Αν έπρεπε να διαλέξω το αγαπημένο μου γκολ με κριτήρια την σημασία του αγώνα, την στιγμή που μπήκε το γκολ και την αντίδραση του κόσμου θα επέλεγα αυτό εναντίον του Ολυμπιακού. Ήταν ανακούφιση για μένα που είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα».

Keywords
Τυχαία Θέματα