«Έκαψε» καρδιές στις φυλακές ο Γαβαλάς!

Για τη νέα του ζωή, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, μιλάει για πρώτη φορά στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν σκέφτεται καθόλου την Μύκονο!

Αποσπάσματα από την συνέντευξη:

Κύριε Γαβαλά, η υπόθεση του ακινήτου της Κάντζας, που έγινε τελικώς ο «δούρειος ίππος» της αποφυλάκισής σας, προχώρησε καθόλου, αυτό το δεκαήμερο;
Εσείς θεωρείτε ότι ο κ. Στουρνάρας

είχε χρόνο να κοιτάξει την Κάντζα; Δυστυχώς, προς το παρόν το κτίριο λεηλατείται. Είναι έρμαιο ληστών και η τοπική αυτοδιοίκηση δεν βοηθάει καθόλου. Φοβάμαι ότι εάν δεν γίνει κάτι σύντομα, θα εγκαταλειφθεί κι αυτό, όπως πολλά ακόμη κτίρια που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα στο Δημόσιο

Η Μύκονος θα συνεχίσει να είναι σημείο αναφοράς για εσάς;

Στη Μύκονο έχω επενδύσει τη ζωή μου και τα νιάτα μου. Δεν υπήρχε μόνο το σπίτι εκεί, για το οποίο ακουγόταν μονίμως ότι έκανα ένα πάρτι και οι άλλες 364 μέρες δεν αναφέρονταν. Είχα επιχείρηση με δύο καταστήματα επί 17 ολόκληρα χρόνια. Δεν ήμουν στη Μύκονο για να βρέχω τον κόσμο με σαμπάνιες σε μια παραλία, όπως με παρουσίαζαν… Τώρα λοιπόν σας λέω ότι τη Μύκονο δεν τη σκέφτομαι καθόλου. Δεν είναι το στυλ πια της διασκέδασης που θέλω. Στο σπίτι δεν θα πήγαινα τώρα πια. Το σπίτι ήταν και κομμάτι της δουλειάς μου. Απαξ και δεν έχω δουλειά που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο, δεν το χρειάζομαι. Δεν έχω κανένα συναισθηματικό δέσιμο πλέον με τη Μύκονο.

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες;
Βέβαια! Εκανα μυς παντού κι άλλαξα size στα ρούχα. Νομίζω ότι υπήρξα λεβέντης στην επαγγελματική μου ιδιότητα, για αυτό βρέθηκα πολύ εκτεθειμένος. Ημουν πάντα λεβέντης και η φυλακή με έκανε ακόμη περισσότερο να το επισημοποιήσω.

Δεν υπάρχει έρωτας που να σας κρατάει ζωντανό στα δύσκολα;

Υπάρχει έρωτας στη ζωή μου, αλλά δεν είναι αυτός που με κρατάει όρθιο. Δεν έχω απογειωθεί ποτέ από έρωτα. Δεν έχω βρει ακόμη σε όλη τη ζωή μου έρωτα που να με κάνει να κυλιέμαι στα πατώματα. Αυτό θέλω να ζήσω πριν φύγω. Τώρα είπα όμως ότι θα αφοσιωθώ πιο πολύ στον εαυτό μου και μπορεί να τον βρω. Στερήθηκα τις χαρές του, λόγω της ακατάπαυστης δουλειάς. Τρεις-τέσσερις σχέσεις έχω κάνει όλες κι όλες. Θέλω να κλείσω τη ζωή μου με έναν μεγάλο έρωτα. Από εδώ και πέρα θέλω να ερωτευθώ και να πέσω στα πατώματα. Στη φυλακή, είχα δύο άτομα τα οποία ήταν ερωτευμένα μαζί μου, έτσι δήλωναν από γράμματα που μου έστελναν. Πίστεψέ με όμως, οτιδήποτε τέτοιο είναι πολύ γλυκό όταν είσαι στη φυλακή. Το έχεις και ανάγκη.

Για να αλλάξουμε θέμα, Σαμαράς ή Τσίπρας;

Θες να μου πεις να συγκρίνω Καρέζη ή Βουγιουκλάκη… Αυτές και οι δυο είναι πεθαμένες. Εγώ με τα πολιτικά δεν τα πάω καλά. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ το ίδιο κόμμα, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να δίδονται ευκαιρίες και σε άλλους, κάθε φορά, ανθρώπους.

Θα μπορούσατε όμως να βοηθήσετε στην πολιτική;

Θα ήθελα να με καλέσει η Ολγα Κεφαλογιάννη να τη βοηθήσω στον τουρισμό. Γνωρίζω τους πάντες. Χρόνια τώρα εξαιτίας μου, επιφανείς ξένοι επισκέπτονταν τα νησιά μας, κι όχι μόνο τη Μύκονο, αλλά και τις άλλες Κυκλάδες, τη Μήλο, την Κρήτη και το Ιόνιο. Ασχολούμουν με όλους τους μεγάλους οίκους μόδας του εξωτερικού, και στους επικεφαλής τους έλεγα πάντα «αφήστε την Ιμπιζα και ελάτε στις Κυκλάδες». Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ της μόδας και θα γίνει περισσότερο. Θέλω να εξάγω τη μόδα της Ελλάδας και σε αυτό μπορώ να βοηθήσω πολύ την υπουργό Τουρισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα