Ένταση και εκνευρισμός για τα «άδεια» ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης

«Τεντωμένα τα νεύρα» σε ακόμη μια συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του δήμου. Χοντρές κουβέντες από τον Χασδάι Καππόν. Τι ζήτησε από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Το «χάλι» στα οικονομικά του δήμου, ο Γιάννης Μπουτάρης το περιέγραψε τόσο στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όσο και στην συνεδρίαση της πρωτοβουλίας. Όμως αυτά που έγιναν στην συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής την Πέμπτη, δείχνουν ότι η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Στην συνεδρίαση

συμμετέχουν ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Τον λόγο είχε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γ. Αρβανίτης ο οποίος έκανε λόγο για «άδεια ταμεία» στο δήμο και κίνδυνο της επόμενης μισθοδοσίας. Αυτή η τοποθέτηση εξαγρίωσε τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και πρώην Οικονομικών Χ. Καππόν ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Αρβανίτη του φώναζε ότι τον συκοφαντεί, ενώ ζητούσε επιτακτικά την «προστασία» του δημάρχου πριν αποχωρήσει από τη συνεδρίαση.

Ακολούθως το μέρος του πήρε η αντιδήμαρχος Κ. Γούλα, η θέση της οποίας εκνεύρισε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Π. Αβραμόπουλο με αποτέλεσμα να “αρπαχτούν” και αυτοί οι δύο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Μπουτάρης τους έβλεπε και τους άκουγε ατάραχος.

Πηγή: seleo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα