Επέμβαση ΕΚΑΜ στο Μαλανδρίνο για τον Ριζάι

Επέμβαση δυνάμεων των ΕΚΑΜ, έλαβε χώρα λίγο μετά τη 13.00, στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου ο Αλκέτ Ριζάι εξακολουθεί να κρατάει ομήρους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κρατούμενος παραμένει κλεισμένος στο φρουραρχείο, μαζί με δύο συνεργούς του και τους πέντε πλέον ομήρους τους καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των σωφρονιστικών υπαλλήλων, που αρχικά κρατείτο, εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση που προκλήθηκε από την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων που έριξαν καπνογόνα στο εσωτερικό της φυλακής,

φέρεται πως τελικά κατάφερε να διαφύγει.

Ο κρατούμενος δεν έχει οπτική επαφή με τον γύρω χώρο, καθώς το φρουραρχείο, εμβαδού 20 τ.μ., δεν διαθέτει παράθυρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν καταφτάσει στην περιοχή έχουν περικυκλώσει όλο το χώρο του σωφρονιστικού καταστήματος ενώ από χτες το βράδυ βρίσκεται στο Μαλανδρίνο και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μάριος Σκανδάμης, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις και ενημερώνοντας τον υπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι ο βαρυποινίτης κακοποιός κρατάει χειροβομβίδα και είναι ζωσμένος με εκρηκτικά τύπου C4. Οι διαπραγματεύσεις με τους διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ και τον εισαγγελέα που βρίσκεται στο σημείο γίνονται μέσω ασυρμάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα