Η Ίντερ αφεντικό στο Μιλάνο, κοντά στη Γιούβε η Νάπολι

Η Ιντερ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο κλασικό ντέρμπι του Μιλάνου. Οι “νερατζούρι” επικράτησαν 1-0 της Μίλαν στο Σαν Σίρο, αφού κατάφεραν να κρατήσουν το γκολ που πέτυχε ο Σάμουελ από το 4ο λεπτό.

Την ίδια ώρα, η Νάπολι με τη νίκη της 2-1 επί της Ουντινέζε, παραμένει “συγκάτοικος” της Γιουβέντους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της για το Campionato η Ρόμα, που επικράτησε με 2-0 της Αταλάντα σε αναμέτρηση

για την 7η ημέρα του ιταλικού πρωταθλήματος. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της «αιώνιας πόλης» έφτασε τους 11 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση.

Την εντυπωσιακή φετινή πορεία της συνεχίζει η αντίπαλος του Παναθηναϊκού για τον 10ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, Λάτσιο, που επικράτησε με 3-0 στην Πεσκάρα της τοπικής ομάδας, σκαρφαλώνοντας παράλληλα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα

Αντιμέτωπη με μία… σοβαρή γκέλα βρέθηκε η Γιουβέντους στο ματς με την Σιένα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο αλλά για μία ακόμα φορά έδειξε χαρακτήρα πρωταθλήτριας. Με γκολ του Μαρκίζιο στο 85΄ πήρε το «τρίποντο» με σκορ 2-1.

Σημαντικό βήμα για τη σωτηρία έκανε η Κάλιαρι, που επικράτησε στο Τορίνο της τοπικής ομάδας και σημείωσε την πρώτη φετινή της νίκη, ενώ η Φιορεντίνα με τέρμα του Γιόβετιτς κατέβαλε την αντίσταση της Μπολόνια την οποία κέρδισε με 1-0.

Πηγή:in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα