Κεδίκογλου:”Ζητώ κατανόηση για τους υψηλούς τόνους”

Έκπληξη προκάλεσε με σημερινή του δήλωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε συγνώμη για τους υψηλούς τόνους που χρησιμοποίησε για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του αδερφού του.Μιλώντας στον Βήμα FM, ο κ. Κεδίκογλου είπε:
«Πρέπει να είναι ουσιαστική η πολιτική αντιπαράθεση και η κρισιμότητα των περιστάσεων απαιτεί από τον πολιτικό κόσμο να προσφέρει ουσιαστικές προτάσεις, να έχει κάποια σημασία, κάποια ουσία αυτός ο διάλογος και θα αναγνωρίσω ότι και εγώ, ίσως,
κάποια στιγμή να υπερέβην τα εσκαμμένα.Ίσως, θα ζητήσω την κατανόηση, γιατί όταν έχει δεχθεί επίθεση η οικογένειά σου μπορεί να εξοργίζεσαι λίγο περισσότερο και λίγο ευκολότερα με ορισμένες άστοχες παρατηρήσεις».

Αφήνοντας άφωνο τόσο τον δημοσιογράφο, στον οποίο παραχώρησε τη συνέντευξη, όσο και τους ακροατές του ραδιοφωνικό σταθμού,ο κ. Κεδίκογλου συνέχισε:

«Σας λέω, ζητώ κατανόηση. Νομίζω ότι μπορεί να καταλάβει ο καθένας, όταν έχει δεχθεί επίθεση η οικογένειά σου και μετά ακούς να σου λένε, ότι δεν μπορείς να κρύψεις τη χαρά σου για την επίθεση στο σπίτι του αδερφού σου, ίσως να μην καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όσο πρέπει».

Keywords
Τυχαία Θέματα