Στη Δημοσιότητα οι φωτο των συλληφθέντων στην Κοζάνη

Στη δημοσιότητα έδωσε πρίν απο λίγο η ΕΛΑΣ τις φωτογραφίες και τα ονόματα των συλληφθέντων από τις ληστείες στην Κοζάνη, τα ονόματα των οποίων εμπλέκονται και σε υποθέσεις τρομοκρατίας.

Στην Αντιτρομοκρατική είναι βέβαιοι πως εκτός από την αιματηρή ληστεία στην Πάρο τον περασμένο Αύγουστο και τη συγκεκριμένη στην κωμόπολη της Κοζάνης

υπάρχουν τουλάχιστον άλλες τρεις περιπτώσεις ληστειών από άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο στη βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των συλληφθέντων, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης.

Ο επονομαζόμενος και «τοξοβόλος» που τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, ένας επίσης καταζητούμενος για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση και δύο νεαροί φοιτητές από την Κοζάνη είναι οι τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης. Πλέον, όλα δείχνουν πως πρόκειται για ακόμη έναν πυρήνα από τη συγκεκριμένη οργάνωση που προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί και για το λόγο αυτό «απαλλοτριώνει» τράπεζες προκειμένου να ενισχύσει το «επαναστατικό» ταμείο.

ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟ Ανδρέα – Δημήτριο του Ιωάννη και της Παντελιάς , γεν. 22-11-1989 στο Χολαργό ΑττικήΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη του Χαράλαμπου και της Γεωργίας, γεν.31-05-1988 στο Αμαρούσιο ΑττικήςΠΟΛΙΤΗ Δημήτριο του Κωνσταντίνου και της Ευτυχίας, γεν. 29-12-1991 στον Χολαργό ΑττικήςΡΩΜΑΝΟ Νικόλαο του Γεωργίου και της Παυλίνας – Μαρίας, γεν. 27-01-1993 στην Αθήνα Αττικής
Keywords
Αναζητήσεις
ονοματα πυρηνων φωτιας απο κοζανη
Τυχαία Θέματα