Μάθετε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή

Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 3 Αυγούστου:

ΚΡΙΟΣ 
Σήμερα αφού προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε με φίλους και να πάρετε κάποιες απαντήσεις στη συνέχεια θα ξεκινήσετε την περιπέτεια προς τη χαλάρωση και τη ξεκούραση. Πολύ πιθανόν να δεχτείτε κάποια τηλεφωνήματα ή προτάσεις προκειμένου να αλλάξετε τα σχέδια σας και να ακολουθήσετε άλλους προορισμούς. Μη βιαστείτε να απαντήσετε ιδιαίτερα εάν είστε δεσμευμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η μέρα ξεκινά με δουλειά και την

ολοκλήρωση κάποιων εργασιών προκειμένου από το απόγευμα και μετά να μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας με φίλους και γνωστούς. Αν σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε κάποια συναυλία, να πάτε σινεμά ή σε κάποιο πανηγύρι η μέρα είναι ιδανική. Το σπίτι σας δεν αποκλείεται να γίνει κέντρο διερχομένων με άλλους να έρχονται και άλλους να φεύγουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα πολλά αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή και ως εκ τούτου είστε με ένα κινητό στο χέρι ενώ κάποιες δουλειές καθυστερούν να γίνουν εξαιτίας των συνεχών συνεννοήσεων και μεταβολών αυτών. Ωστόσο από το απόγευμα και μετά έχετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε κάποια κοινωνικά event και να συναντηθείτε με πρόσωπα που σας εμπνέουν ή σας διασκεδάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Μπορεί το πρωί να νιώθετε ψυχικά αποδιοργανωμένοι και πιθανόν να πρέπει να δείτε τι να κάνετε με κάποιες φορολογικές εκκρεμότητες εντούτοις από το απόγευμα και μετά αρχίζετε να κολυμπάτε σε γνώριμα και ήρεμα νερά. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες αγορές για τις οποίες να υπάρχουν πολλά μπρος – πίσω για αυτό ακόμα και αν κάτι είναι οικονομικό βεβαιωθείτε ότι σας κάνει.

ΛΕΩΝ 
Ίσως το να μπορέσετε να πάρετε μια σαφή απάντηση από το σύντροφο σας τις πρωινές ώρες να είναι σχεδόν αδύνατον εξαιτίας των αβέβαιων συνθηκών. Ως εκ τούτου χρειάζεται να αφήσετε κάποια πράγματα για άλλη ώρα ή να ασχοληθείτε με θέματα που εξαρτώνται μόνο από εσάς. Παρά κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις θα καταφέρετε να συναντηθείτε την παρέα σας και να περάσετε εκπληκτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Πνιγμένοι στη δουλειά είστε το πρωί ενώ παράλληλα ψάχνετε να βρείτε πως είναι καλύτερα να φτιάξετε το πρόγραμμα σας όσο αφορά κάποιες μετακινήσεις και δραστηριότητες. Είναι προτιμότερο να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στη συνέχεια μαζί με το σύντροφο ή κάποιο φίλο να αποφασίσετε απo κοινού πως θέλετε να περάσετε τη μέρα σας.

ΖΥΓΟΣ
Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα μπορεί σήμερα να σας μπερδέψουν και να βρεθείτε σε διλήμματα τύπου στην παραλία δίπλα στα βράχια ή στη θάλασσα δίπλα στο μαγαζάκι με τα αξεσουάρ. Πάραυτα μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα και πραγματικά να ψυχαγωγηθείτε. Από το απόγευμα ίσως εμπνευστείτε έναν νέο τρόπο για να περνάτε τη μέρα σας ή να φροντίσετε το σώμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θέλετε να απελευθερωθείτε από κάποιες αγγαρείες ή οικογενειακές υποχρεώσεις προκειμένου να μπορείτε με άνεση να κανονίσετε τις διακοπές σας ή να αφεθείτε σε ένα μίνι ξεφάντωμα. Αν και ίσως στην αρχή τα πράγματα δείχνουν ότι οι προσπάθειες σας είναι ατε

Keywords
Τυχαία Θέματα