Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται το Σάββατο με τους ανέμους στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου: Μακεδονία, Θράκηκαιρός: στην κεντρική Μακεδονία παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη.Άνεμοι:
βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 14 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησοςκαιρός: γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά.Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησοςκαιρός: στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως μέχρι το μεσημέρι.Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νοτιά 7 τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.Κυκλάδες, Κρήτηκαιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά στη βόρεια Κρήτη αυξημένες.Άνεμοι: βόρειοι 7 τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 22 έως 26 και στην Κρήτη τοπικά έως 29 βαθμούς κελσίου.Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησακαιρός: γενικά αίθριος.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 21 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.Αττικήκαιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά και βόρεια. Από το απόγευμα αίθριος.Άνεμοι: βόρειοι 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 22 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλονίκηκαιρός: παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά ορεινά.Άνεμοι: μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα