Νέα Ιωνία: Αλληλοσπαράσσονται Δημοτική Αρχή και εργαζόμενοι

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει πλέον η αντιπαράθεση ανάμεσα στον δήμαρχο Νέας Ιωνίας, Ηρακλή Γκότση και το Σωματείο εργαζομένων με αφορμή το γνωστό επεισόδιο στον τομέα καθαριότητας καθώς στην συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική Αρχή πέρασε στην αντεπίθεση με προσωπικές μομφές κατά του Προέδρου του Σωματείου.

Η συζήτηση έγινε μετά από απαίτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Παναγιώτη Μανούρη αλλά επισκιάστηκε από τις αποκαλύψεις που έκανε η αντιδήμαρχος, Όλγα Κατημερτζή για τα έργα και τις

ημέρες του προέδρου του Σωματείου, Νίκου Αδαμόπουλου. Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι το 2008, επί εποχής του πρώην Δημάρχου Νέας Ιωνίας, Γιάννη Χαραλάμπους, ενώ ο πρόεδρος του Σωματείου και μέλος της διοίκησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ βρισκόταν σε συνδικαλιστική άδεια, βρέθηκε να έχει εισπράξει χρήματα από υπερωρίες!..

Η καταγγελία αυτή προκάλεσε την θυελλώδη αντίδραση του κ. Αδαμόπουλου που κατηγόρησε τον κ. Γκότση ότι προσπαθεί να αποφύγει την συζήτηση για το «πολιτικό ζήτημα» που έχει προκύψει από το «νοσηρό, αυταρχικό και αντεργατικό κλίμα» που έχουν δημιουργήσει στη διεύθυνση Καθαριότητας χρησιμοποιώντας πρακτικές της … Χρυσής Αυγής. Σ’ αυτό το σημείο πέρασε στην αντεπίθεση ο Δήμαρχος υποστηρίζοντας ότι κάποιοι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι έχουν συνηθίσει σε παράλογα προνόμια που αρνούνται να χάσουν και έκανε λόγο για 3700(!) ρεπό που κληρονόμησε από την προηγούμενη Διοίκηση.

Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά μόνο της σύγκρουσης που δημιουργήθηκε στην συνεδρίαση και χαρακτηριστικά του κλίματος που έχει δημιουργηθεί στην πόλη. Η συγκεκριμένη σύγκρουση σε συνδυασμό με το «οικονομικό σκάνδαλο» που ξέσπασε το καλοκαίρι στην «Ίριδα» είναι τα θέματα που κυριαρχούν στο ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου και μάλλον θα την επηρεάσουν ως το τέλος.

Δ.Ι.Δ.

The post Νέα Ιωνία: Αλληλοσπαράσσονται Δημοτική Αρχή και εργαζόμενοι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα