Νταρμπισάιρ: «Στην ελίτ της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Μπορεί να έχει φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό εδώ και δύο χρόνια, ο Ματ Νταρμπισάιρ, όμως, μιλώντας αποκλειστικά στο paraskhnio.gr, δηλώνει φίλος των Πειραιωτών και χαρακτηρίζει εξαιρετική την απόδοση τους κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο 26χρονος στράικερ, πάντως, ήταν σαφής αναφορικά με το ποιόν υποστήριζε στην ανάμετρηση του «Καραϊσκάκης». Τι κι αν αντίπαλος του Ολυμπιακού

ήταν αγγλική ομάδα; Ο Νταρμπισάιρ δηλώνει πως: «έχω δηλώσει φίλος του Ολυμπιακού και αυτό δεν αλλάζει! Υποστήριζα την πρώην μου ομάδα στο παιχνίδι με την Άρσεναλ και μάλιστα είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερε να πάρει τη νίκη και μάλιστα ανατρέποντας στο δεύτερο ημίχρονο το εις βάρος της σκορ. Η ελληνική ομάδα έβγαλε πάθος, είχε την υποστήριξη του φανταστικού της κόσμου και τα κατάφερε. Είναι κρίμα που δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions league γιατί με τη συνολική της παρουσία έδειξε ότι είναι μια ομάδα που ανήκει στην ευρωπαϊκή ελίτ, είναι υπολογίσιμο μέγεθος».

Ο Νταρμπισάιρ, όντας επιθετικός, κρίνει τους στράικερ του Ολυμπιακού τονίζοντας πως: «είναι σπουδαίο που αυτή τη στιγμή συνυπάρχουν στην ομάδα δύο τόσο εξαιρετικοί επιθετικοί παίκτες όπως ο Τζιμπούρ και ο Μήτρογλου. Με τις κινήσεις τους, την παρουσία τους και την ικανότητα τους να “μυρίζονται” τις φάσεις, ταλαιπώρησαν την άμυνα την Άρσεναλ, ειδικά από τη στιγμή που μπήκαν στο γήπεδο και οι δύο μαζί. Και βέβαια, το γκολ που πέτυχε ο Έλληνας επιθετικός του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικό. Τόσο ως σύλληψη, όσο και ως εκτέλεση. Και το κάνει ακόμη πιο σπουδαίο το γεγονός ότι είχε μόλις μπει στο παιχνίδι, δεν είχε προλάβει να πάρει αγωνιστικό ρυθμό».

Ο Ματ – που έχει μείνει στις μνήμες των φίλων του Ολυμπιακού για τα γκολ του στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ – αγωνίζεται πλέον στην Όλντχαμ (ως δανεικός από τη Νότιγχαμ), δεν κρύβει όμως τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί και στο μέλλον σε υψηλότερο επίπεδο: «θεωρώ τη χρονιά αυτή ως μεταβατική, εργάζομαι σκληρά και παλεύω ώστε να είμαι πάντα έτοιμος να αποδεχθώ τις προκλήσεις που μου επιφυλάσσει το μέλλον».

Όσο για το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που θα γίνει την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ; Ο Ντάρμπισαϊρ στέλνει, μέσω του paraskhnio.gr, τις δικές του ευχές στην ομάδα του Πειραιά: «θα είναι εξαιρετικό να καταφέρει ο Ολυμπιακός να κερδίσει μετά την Άρσεναλ και το ελληνικό ντέρμπι. Εύχομαι να τα καταφέρει για να χαρούν και οι φίλοι της ομάδας που είναι τόσο πιστοί και οι οποίοι ξέρουν πάντα να στηρίζουν απόλυτα όσους αγωνίζονται με τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Συνέντευξη στον Στέλιο Βοτηράκη

Keywords
Τυχαία Θέματα