Ο Πίου το μαύρο πιστόλι αποκαλύπτεται…

Τον τελευταίο καιρό όπου σταθείς και όπου βρεθείς ο Πίου συζητιέται παντού! Ποιος είναι όμως στην πραγματικότητα ο Πίου;

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Τζόελ Ανιίνο -όπως είναι το πραγματικό του όνομα-  εξομολογείται πως ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει μπάλα! Στο χωριό του, την Ούλι της επαρχίας Ανάμπρα στη Νιγηρία, τα παιδιά μεγαλώνουν με ένα όνειρο: Να διακριθούν στο ποδόσφαιρο και να αναγνωρίσει το ταλέντο τους κάποιος μάνατζερ που θα τους προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο σε κάποια μικρή

ή μεγάλη ομάδα άλλης χώρας και το οποίο θα αποτελέσει για αυτούς εισιτήριο εξόδου από τη μιζέρια και τη φτώχεια, το ίδιο συνέβη με αυτόν! Πριν 12 χρόνια ένας ξένος μάνατζερ τον… εντόπισε, τον διάλεξε και του έκλεισε συμβόλαιο σε μια μικρή ομάδα στην Ελλάδα.

Το όνειρο όμως για την ποδοσφαιρική καριέρα έληξε γρήγορα καθώς λόφου τραυματισμού το συμβόλαιο του ακυρώθηκε, ωστόσο από την Ελλάδα δεν έφυγε ποτέ . Μάλιστα, εδώ γνώρισε και τη γυναίκα της ζωής του, με την οποία έφτιαξαν τη δική τους οικογένεια.

Οσο για τα επαγγελματικά; Τα τελευταία χρόνια δούλευε ως βοηθός μακενιστικού (χειρισμός κάμερας) σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής. Εκεί τον βρήκαν και οι εμπνευστές του διαφημιστικού σποτ της Wind, οι οποίοι σε μια νύχτα τον μεταμόρφωσαν σε… Πίου και τον έκαναν γνωστό στο πανελλήνιο.

«Πιστεύω στην τύχη» λέει ο ίδιος, «αλλά πάνω από όλα πιστεύω στις ικανότητες, τη δουλειά, και την επιμονή του καθενός». «Και ο Τζόελ έκανε την τύχη του όταν γνώρισε τον Πίου», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα