Ο στολισμός της πλατείας Ομονοίας(φωτο)


Επιστρέφει η φωτεινή εποχή για την Ομόνοια καθώς ο στολισμός του πιο κεντρικού σημείου της πόλης μας, έχει εγκατασταθεί πια στην δεύτερη κεντρικότερη πλατεία.

Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση του δημάρχου της Αθήνας ότι η υποδοχή του 2013 θα εορταστεί στην οδό Απ. Παύλου και όχι στην καθιερωμένη πλατεία Συντάγματος.

Είναι προσπάθεια για να μπει το 2013 με καλύτερους οιωνούς; Είναι για να φύγει αυτή η αρνητική διάθεση που υπάρχει τελευταία; Είναι για να αναβαθμιστεί και η πλατεία Ομονοίας; Για όποιο λόγο και να

γίνεται οι Αθηναίοι οφείλουν να είναι παρόντες και να υποδεχτούν με χαρά αυτή την αλλαγή.

Έτσι το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσουμε όλοι μια βόλτα και να θυμηθούμε λίγο τις καλές γιορτινές μέρες, που ήταν όλοι οι Έλληνες χαρούμενοι και ζούσαν τα Χριστούγεννα με ανάλογη διάθεση.

Όποιος επισκεφτεί την πλατεία Ομονοίας θα δει  μια μεγάλη φάτνη περικυκλωμένη από λουλούδια συγκεκριμένα από αλεξανδρινά τα οποία δημιουργούν μια ιδιαίτερη ομορφιά σε συνδυασμό με έναν μακρύ τεχνητό διάδρομο στον οποίο «περπατάνε» οι τρεις μάγοι με τα δώρα ανά χείρας κατευθυνόμενοι προς τη φάτνη.

Για να ολοκληρωθεί ο στολισμός οι ειδικοί διακοσμητές τοποθέτησαν διάφορων ειδών φοίνικες όπως επίσης και μεγάλες μπάλες με φωτεινά αστέρια.

 Είναι μια καλή αφορμή να ξαναβγεί ο κόσμος στο ξεχασμένο «δεύτερο» κέντρο της Αθήνας και να γίνει μέρος αυτής της αναπαράστασης που σε πάει πολλά χρόνια πίσω και πως μην ξεχνάμε, τα παιδιά θέλουν να τα βλέπουν ξανά και ξανά και ξανά…..

Keywords
Τυχαία Θέματα