Ολυμπιακός – Εφές: Μάχη με φόντο το… Λονδίνο

Αγώνας χωρίς αύριο είναι αυτός που θα ξεκινήσει στις 21:45 (ΝΕΤ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ολυμπιακός και Αναντολού Εφές θα κοντραριστούν για 40 λεπτά με τον νικητή να παίρνει στα χέρια του το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στο Λονδίνο.

Εκεί βέβαια τον περιμένει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τους προπονητές και των δύο ομάδων.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ένα ακόμη όπλο στη σημερινή αναμέτρηση

και αυτό δεν είναι άλλο από τον κόσμο τους, ο οποίος έχει «εξαφανίσει» όλα τα εισιτήρια προσβλέποντας να ξαναζήσει μέρες του 2012 όταν η ομάδα τότε του Ντούσαν Ίβκοβιτς σήκωνε το τρόπαιο του νικητή της Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα, ειδικά από τη στιγμή που αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας από τη μικροαδιαθεσία του Κάιλ Χάινς το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Αμερικανός σέντερ των Πειραιωτών θα δώσει κανονικά το παρών στη σημερινή αναμέτρηση με τον Έλληνα τεχνικό να ελπίζει ότι αυτή η ολιγόωρη ταλαιπωρία δεν θα επηρεάσει την απόδοσή του.

Ερώτημα αποτελεί από την άλλη πλευρά η αντίδραση της Εφές στην απουσία του Βούγιατσιτς μετά την απόφαση της διοίκησης να τον τιμωρήσει για πειθαρχικό παράπτωμα.

Σε κάθε περίπτωση η μέχρι σήμερα συνεισφορά του Σλοβένου γκάρντ δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντική αλλά το εξαιρετικό περιφερειακό σουτ του είναι πιθανόν να λείψει από το παιχνίδι των Τούρκων.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν ο Ισπανός Χοσέ Μαρτίν, ο Πορτογάλος Φερνάντο Ρότσα και ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα