Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός «φαίνεται» να πάσχει από AIDS (φωτο)

Είναι ένας από τους ωραιότερους και γοητευτικότερους άντρες στον κόσμο. Έχει παίξει σε πολλές ταινίες, έχει ταλέντο, έχει ομορφιά, έχει σωματάρα, έχει χιούμορ, έχει γυναίκα, έχει παιδί και τέλος έχει πάρα πολλές θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο.

Ο εν λόγω ηθοποιός στις περισσότερες ταινίες φροντίζει να αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία τους μυς του σώματός του. Ε, λοιπόν μόλις δείτε πως έχει γίνει αυτός ο άντρας θα πέσετε από τα σύννεφα. Η κατάστασή του

έχει γίνει πια ανησυχητική αφού για να περπατήσει χρειάζεται τη βοήθεια της μητέρας του αλλιώς θα καταρρεύσει.

Ο λόγος για τον Matthew McConaughey  ο οποίος είναι πια τόσο γερασμένος και τόσο αδυνατισμένος που με δυσκολία στέκεται στα πόδια του.

Ο διάσημος ηθοποιός, ανακοίνωσε λίγους μήνες πριν ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία The Dallas Buyer’s Club όπου και θα υποδύεται τον Ron Woodroof ο οποίος πάσχει από AIDS. Για τις ανάγκες του ρόλου λοιπόν, για τον οποίο είχε να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τον Brad Pitt αλλά και τον Ryan Gosling, έπρεπε να χάσει αρκετά κιλά ώστε η φιγούρα του να θυμίζει ασθενή του HIV.

Kαι μπορεί από τότε που άρχισε να χάνει κιλά, να έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες του, ωστόσο, αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, και τον δείχνουν με τους γονείς του, είναι πραγματικά ανησυχητικές. Μετά βίας αναγνωρίζεται καθώς το πρόσωπό του έχει παραμορφωθεί από την μεγάλη και απότομη απώλεια κιλών. 

O ίδιος πάντως έχει πάρει το συγκεκριμένο ρόλο πολύ σοβαρά δηλώνοντας: «Υποδύομαι κάποιον που είναι άρρωστος και που επιθυμούσε διακαώς να θεραπευτεί. «Για μένα αυτός ο ρόλος είναι πρόκληση και έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το μυαλό και το πνεύμα» 

Keywords
Τυχαία Θέματα