Πράσινος… διασυρμός – «Μαύρη» σελίδα για τον ΠΑΟ

Να ισοφαρίσει ή να γράψει κι άλλα αρνητικά ρεκόρ κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο και με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό να ακολουθεί. Σε πρωτάθλημα 16 ομάδων από την προηγούμενη αγωνιστική είχε γράψει αρνητικό ρεκόρ νικών. Οι λιγότερες νίκες ήταν 13 σε 34 αγωνιστικές, τη σεζόν 1980-81, ενώ σε 30 αγωνιστικές οι λιγότερες ήταν 14 την περίοδο 1988-89. Σύμφωνα και με το Πρώτο

Θέμα, το «τριφύλλι» αν δεν νικήσει τον Ολυμπιακό κινδυνεύει να φτάσει τις 10 νίκες με τη Βέροια και να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα παίρνοντας μόνο το 1/3 των αγώνων. Αν μάλιστα ηττηθεί στο «Καραϊσκάκης» θα ισοφαρίσει το αρνητικό σερί των 9 ηττών κατά την περίοδο 1987-88 και θα κινδυνεύει με τη Βέροια να το σπάσει.

Επίσης, έχει κολλήσει στα 28 γκολ. Ένα γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι. Οι «πράσινοι» ήδη σ’ αυτό το κομμάτι έχουν γράψει αρνητικό ρεκόρ. Σε πρωτάθλημα 16 ομάδων για να μη συμβεί αυτό θα πρέπει να σημειώσουν κόντρα σε Ολυμπιακό και Βέροια, 16 γκολ. Την σεζόν 2007-08 είχαν σημειώσει 44 τέρματα. Αυτή μέχρι φέτος ήταν η χειρότερη επίδοση σε μαραθώνιο 30 αγωνιστικών.

Οι 36 τελικές που είχε με τον Πανιώνιο είναι ρεκόρ για την τελευταία πενταετία, ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν ένα μηδενικό. Οι «πράσινοι» μπορεί εκεί που δεν έβγαζαν φάσεις να βελτιώθηκαν, αλλά αποτελεσματικοί δεν είναι. Ανέβηκαν πάντως στη 2η θέση με 311 τελικές, αλλά τα 28 γκολ σημαίνουν ότι ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύεται μόλις μία στις έντεκα τελικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα