Πρωτιά Ομπάμα στο 2ο Ντιμπέιτ με τον Ρόμνεϊ

Κέρδισε την μάχη στο δεύτερο ντιμπέιτ, το βράδυ της Τρίτης, ο Μπαράκ Ομπάμα έναντι του Μιτ Ρόμνεϊ, χωρίς να διστάσει να επιτεθεί στον Ρόμνεί, παραθέτοντας θέματα όπως η οικονομία, οι φόροι και η εξωτερική πολιτική, ενώπιον κοινού 82 αναποφάσιστων ψηφοφόρων.

Σύμφωνα με το Έθνος, ορισμένες στιγμές έμοιαζε ότι οι δυο υποψήφιοι διαγωνίζονταν στο ποιος θα φωνάξει περισσότερο, γράφει η Washington

Post.

Όπως δείχνει γκάλοπ του CBS αναδεικνύει νικητή τον Ομπάμα με 37% έναντι 30% του Ρόμνεϊ ενώ σύμφωνα με γκάλοπ του CNN, μεταξύ ψηφοφόρων που παρακολούθησαν το ντιμπέιτ, νικητής αναδεικνύεται ο Ομπάμα με 46% έναντι 39% του αντιπάλου του.

Στο ίδιο γκάλοπ, το 73% απαντά ότι η εμφάνιση του προέδρου ήταν καλύτερη από την αναμενόμενη, ενώ το 47% χαρακτηρίζει πιο συμπαθή τον Ομπάμα (41% προτιμούν τον Ρόμνεϊ).

Για τον Ομπάμα, τα άσχημα νέα είναι τα αποτελέσματα όσον αφορά επί μέρους κατηγορίες, όπως η οικονομία, όπου οι ερωτηθέντες στην δημοσκόπηση του CNN, δίνουν το προβάδισμα 18 μονάδων στον Ρόμνεϊ, θεωρώντας πως είναι πιο ικανός στον εν λόγω τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα