ΣΥΡΙΖΑ: Ποτέ δε ζητήσαμε συνάντηση με τον Ολάντ

Σύμφωνα με στελέχη της Κουμουνδούρου, ποτέ δε ζητήθηκε από τον Γάλλο πρόεδρο, συνάντηση με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάτι που διαψεύδει τα σενάρια που ήθελαν τον Φρανσουά Ολάντ να μην επιθυμεί συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, εξαιτίας του χαρακτηρισμού “Ολαντρέου” που του είχε αποδώσει ο τελευταίος στο πρόσφατο ταξίδι του στο Παρίσι.

Όπως υποστηρίζουν, η μοναδική επαφή που είχαν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα

ήταν με τους υπευθύνους του συλλόγου της ελληνογαλλικής φιλίας, από τους οποίους ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσε ο Γάλλος Πρόεδρος. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οποιαδήποτε επαφή τους με την γαλλική πρεσβεία θα ερμηνευόταν ποικιλοτρόπως απέφυγαν με επιμέλεια κάθε επαφή μαζί τους.

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου αποδίδουν τα δημοσιεύματα που υπάρχουν στον τύπο στον πόλεμο των μεγαλοεκδοτών εναντίων του κόμματος τους και προσθέτουν ότι είναι πολύ φυσικό ο κ. Ολαντ να συναντηθεί με τους εταίρους του Αντ.Σαμαρα αφού και αυτοί συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Το παράδοξο θα ήταν ο Γάλλος πρόεδρος ενώ γνωρίζει ότι η Ελλάδα κυβερνιέται από μια συμμαχική κυβέρνηση, να έβλεπε μόνο τον πρωθυπουργό», έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Θεωρούν δε βέβαιο ότι ο Αντ. Σαμαράς πρότεινε στον Γάλλο πρόεδρο να συναντηθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη αφού οποιαδήποτε άλλη κίνηση θα δημιουργούσε σοβαρές ενδοκυβερνητικές τριβές.

Πηγή: newpost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα