Θα λύσει τη θηλιά των 100 εκατ. και βάλε το έξυπνο πουλί;

Είναι κοντός, είναι πλούσιος, του αρέσει να τον μπλέκουν με δυο αφροδισιακά. Δίνει κυριολεκτικά τα ρέστα του με αυτά. Με την αρσενική εξουσία και με τη θηλυκή εξουσία της με την… άλλη της την ευρεία έννοια.
Έχει δημιουργήσει γύρω από το όνομά του ένα θρύλο γύρω απο το λεγόμενο REAL ESTATE,και απο το μέσα-έξω στα ΜΜΕ. Νεαρές ορκίζονται οτι τον άκουσαν να σκέπτεται μεγαλόφωνα λέγοντας «μικρός στο μάτι,μεγάλος στο κρεβάτι και οι τσέπες του γεμάτες πολιτικούς και δημοσιογράφους».
Την

τελευταία εβδομάδα κάποιος φίλος που είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα σε πανάκριβο προάστειο είχε πάθει σοκ καθώς τον είδε να κάνει το γνωστό περάτημα άσκηση και να ορύεται στο κινητό κατά ενός …Φαραώ.
«Μού ζήτησε όχι να προικίσω αλλά να χρυσώσω τη. ..γυναίκα του. Δεν το έκανα και μου την έφερε. Ενώ μου έλεγε ότι «θα με καθαρίσει με το μηχανισμό του απο τις άδικα μπλεξίματά μου με τον κρατικό μηχανισμό με έδεσε χειρότερα. Όπως όλοι οι Φαραώ είναι άπληστος αδελφέ Κώστα»!
Αδικα μπλεξίματα;
Το ψάχνουμε αλλά το μπλέξιμο είναι χοντρό. Πολύ χοντρό. Μια θηλιά ένω των 100 εκατομμυρίων ευρώ του έβαλε το Κράτος για τα κόλπα και παρότι έχει κινητοποιήσει εκτός του… Φαραώ και λυτούς και δεμένους στην πολιτική και στα ΜΜΕ δεν κατάφερε ούτε να χαλαρώσει στο ελάχιστο τη θηλιά.
Ελπίζει όμως…
Αλήθεια ποιός είναι ο …Κώστας;

Keywords
Τυχαία Θέματα