Τους άλλους τους ρωτήσαμε;

Ακόμη και αν μειώσουμε περαιτέρω τους μισθούς, ώστε να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα διευκολύνοντας έτσι τις εξαγωγές, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα υπάρξουν κράτη-μέλη, τα οποία θα αυξήσουν την κατανάλωσή τους εισάγοντας τα προϊόντα μας.
Ντόπιοι εναντίον ξένων σημειώσατε… δύο! Οι αγορές ιδίων μετοχών από πολλές εταιρείες, σε συνδυασμό με τις επανατοποθετήσεις αρκετών insiders στα χαρτιά τους, δεν στάθηκαν ικανές να απορροφήσουν το σύνολο των ρευστοποιήσεων που προκλήθηκαν από τις μαζικές αποχωρήσεις αλλοδαπών επενδυτικών σχημάτων.
Άλλο εξώδικο, άλλο αγωγή και άλλο μήνυση… Πόσα

από τα υποτιθέμενα τελεσίγραφα, που έχουν στείλει οι πιστώτριες τράπεζες προς τους βασικούς μετόχους των εισηγμένων, οι οποίοι δεν εξυπηρετούν τα δάνειά τους, έχουν αποδώσει καρπούς;
Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε την πυρίτιδα, το έχουν κάνει πριν από εμάς άλλες πιο προηγμένες χώρες… Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, στην Αμερική, όταν ένα πιστωτικό ίδρυμα χάνει τα κεφάλαιά του, πολιτικοί και ρυθμιστικές αρχές δεν κάθονται να το πολυσυζητήσουν, απλά του βάζουν λουκέτο.
Μεσιτείες ακόμα και σε ανοιχτές προσκλήσεις ενδιαφέροντος; Πόσες από τις επενδύσεις που αφορούσαν δικαιώματα εκμετάλλευσης υλοποιήθηκαν από τους νικητές των διαγωνισμών και πόσες απλά μεταπωλήθηκαν με κέρδος σε τρίτους ενδιαφερόμενους;
Είναι σχεδόν νομοτελειακό… Όταν ένας τραπεζικός όμιλος έχει κάτω από την ίδια στέγη τη λιανική, τον επενδυτικό βραχίονα, τη διαχείριση assets και τα παράγωγα, τότε δεν μπορεί να μην υπάρξουν μεταξύ τους αντικρουόμενα συμφέροντα.
Βρε, κάτι συμπτώσεις; Αληθεύει ότι ο δικηγόρος εκ Θεσσαλονίκης, κ. Σταύρος Κουμεντάκης, για τον οποίο ο εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης φέρεται να πρότεινε την καταδίκη του στην υπόθεση – σκάνδαλο της ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΤΕ, προσέφερε τις νομικές του υπηρεσίες (παχυλό μισθό, έξτρα αποζημίωση για κάθε αγωγή, διαμονή σε ξενοδοχείο του κέντρου κ.λπ.) και σε χρηματιστηριακή εταιρεία θυγατρική τράπεζας; Είναι αλήθεια ότι στην ίδια ΑΧΕΠΕΥ απασχολείται και συγγενικό πρόσωπο του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, κ. Καρχιμάκη; Έχουμε συνέχεια για το ποιος τον έφερε και τι τον έβαλε να κάνει.
Με τέτοια κυβερνητικά μυαλά δεν πάμε πουθενά… ως χώρα! Αν, κ. Κεφαλογιάννη, βλέπετε τον τουρισμό ως προϊόν που θα αποφέρει περισσότερα έσοδα στο κράτος, τότε να μας συγχωρέσει η αφεντιά σας, αλλά δεν κάνετε για αυτή την καρέκλα.
Μιλάμε για έναν κρατικό όμιλο που θα μπορούσε να αποτελέσει τον μοχλό της παραγωγικής ανασυγκρότησης της εγχώριας οικονομίας… Από τη στιγμή που Συνασπισμός, Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΚΚΕ δηλώνουν αντίθετοι με την ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ bank και την πώληση των κρατικοσυνεταιριστικών επιχειρήσεων ΕΒΖΣΕΚΑΠΔΩΔΩΝΗ, θέλουμε να πιστεύουμε ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν θα προχωρήσουν σε κάτι που δεν πρόκειται να αποφέρει τίποτε σε κανέναν,  εκτός και αν εξοφλούν ανοιχτά γραμμάτια…
Έχει σημασία το ποιοι θα πάρουν τις αποφάσεις και πόσο χρόνο θα έχουν να τις υλοποιήσουν… Θα προηγηθούν οι αλλαγές στις διοικήσεις της ΕΚ και τ
Keywords
Τυχαία Θέματα